Η Sarah Jessica Parker σχολίασε επιτέλους τον τσακωμό της με την Kim Cattrall

Η ανωτερότητα προσωποποιημένη.

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Εδώ και λίγο καιρό, όλες οι fans του Sex and The City παρακολουθούμε έκπληκτες τις δύο αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες να αλληλοκατηγορούνται και να γκρεμίζουν μια για πάντα την εικόνα της αγαπημένης παρέας. Διότι μπορεί Carrie και Samantha να τα πήγαινα εξαιρετικά μεταξύ τους αλλά η Sarah Jessica Parker και η Kim Cattrall ούτε στον ίδιο χώρο δεν θέλουν να βρίσκονται.

«Θα ήθελα απλά να υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει κανένας τσακωμός. Δεν έχω αρθρώσει ποτέ ούτε μία αγενή ή εχθρική λέξη, επομένως θα ήθελα να το επαναδιατυπώσουμε. Θα ήθελα επίσης να υπενθυμίσω σε όλους ότι ήμασταν 4 γυναίκες στα γυρίσματα και περνούσα τον ίδιο χρόνο με όλες τους, επομένως δεν ήταν ένα πλατό με δύο γυναίκες που απλά δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους».

 

Μάλιστα, σχολίασε και την άρνηση της Cattrall για μία νέα ταινία Sex and The City. «Πάντα είχα τη δουλειά της Kim πολύ ψηλά στα μάτια μου και εκτιμούσα τη συμβολή της. Αν εκείνη διαλέγει να μην κάνει μια 3η  ταινία, δεν μπορώ να κάνω και πολλά για να της αλλάξω σκέψη και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Αυτό είναι και το μόνο σχόλιό μου πάνω στο θέμα. Αλλά όχι, δεν υπάρχει «catfight», δεν έχω μαλώσει ποτέ δημοσίως με κανέναν, ούτε θα το έκανα ποτέ». Μια σωστή κυρία η Sarah Jessica.

Gallery: Τα αγαπημένα μας looks από την Carrie Bradshaw

18 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: SARAH JESSICA PARKER| SEX AND THE CITY| KIM CATTRALL
MORE FOR YOU