Ο αγώνας του Jamie Oliver με τα (δικά του) κιλά

Ο διάσημος τηλεοπτικός μάγειρος που έδωσε και δίνει μάχη για να αλλάξουν οι διατροφικές συνήθειες των Βρετανών, έχει τα δικά του πάθη – και πάχη.

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Ο Τζέιμι Ολιβερ έκανε καριέρα ως ο ηθικός μάγειρος, ως ο τηλεοπτικός σεφ που απαρνήθηκε τα λιπαρά και τις γαστρονομικές ευκολίες του βούτυρου, της κρέμας γάλακτος και του αλατιού, δίνοντας  πρώτος τη μάχη κατά της παχυσαρκίας στη χώρα του, τη Βρετανία.

Τώρα δίνει, λέει, τον δικό του αγώνα με τα κιλά του. Δεν είναι πολλά, αλλά πρέπει να φύγουν. Οπως ο ίδιος δήλωσε θέλει να χάσει τέσσερα με έξι κιλά και παρόλο δεν είναι πολλά έχει προσλάβει προσωπικό γυμναστή για να μπορέσει να απαλλαγεί από αυτά.

 

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ο 42χρονος σεφ δήλωσε ότι «συνεργάζομαι με τον γυμναστή Τζέιμι Σόιερ, είναι καταπληκτικός επαγγελματίας και καλός φίλος. Είμαι τέσσερα κιλά… έξι κιλά… βαρύτερος από ό,τι πρέπει να είμαι. Θα τα ξεφορτωθώ τους επόμενους μήνες, ήμουν πάντα δραστήριος ως παιδί και σε αρκετά καλή κατάσταση μέχρι τα 30 μου και τότε άρχισα να παίρνω βάρος».

Την περασμένη εβδομάδα έστειλε ένα σχέδιο με 13 σημεία στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι, το οποίο, εάν εφαρμοστεί, πιστεύει ότι θα μεταμορφώσει τις ζωές των παιδιών της χώρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Gallery: Μια γυναίκα που έχασε 68 κιλά ποζάρει με τον παλιό της εαυτό

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ| ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ| ΒΡΕΤΑΝΟΣ| JAMIE OLIVER| ΑΓΓΛΟΣ CHEF
MORE FOR YOU