Το εξωφρενικό ποσό που αξίζει κάθε post της Kylie Jenner

Η reality star υπολογίζεται να είναι δισεκατομμυριούχος μέχρι την ηλικία των 25

The Jennettes
THE JENNETTES Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018
www.visualhellas.gr

H Kylie Jenner έχει ανεβάσει 5.435 φωτογραφίες στο Instagram και ενώ μπορεί να μην είναι η celebrity με τους περισσότερους followers (η Selena Gomez κρατά ακόμα αυτόν τον τίτλο), έχει γίνει σε μία από τους μεγαλύτερους influencers των social media. Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα, κάθε ένα post της Kylie Jenner αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η D'Marie Analytics, η social media εταιρεία πίσω από την έρευνα, εξέτασε τα στατιστικά στοιχεία του πόσοι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τα posts της Kylie -πχ. να κάνουν likes ή σχόλια. Ωστόσο, δεν είναι όλα της τα posts εμπορικού περιεχομένου, γι' αυτό η ομάδα απέδωσε μία "αξία" σε κάθε δημογραφική ομάδα των followers της για να εξακριβώσει πόσα θα κέρδιζε για κάθε post αν ήταν διαφήμιση.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Την περασμένη χρονιά, η Kris Jenner είπε πως η εταιρεία Kylie Cosmetics κέρδισε 420 εκ. δολάρια μέσα σε 1.5 χρόνο, πράγμα που την έχει φέρει ήδη αρκετά κοντά στο να γίνει δισεκατομμυριούχος μέχρι την ηλικία των 25. Οπότε, την επόμενη φορά που πιάσετε τον εαυτό σας να κάνετε like σε μία από τις φωτογραφίες της Kylie, να θυμάστε πως συμβάλλετε στην αυτοκρατορία εκατομμυρίων της. Αλλά πώς να αντισταθεί κανείς σε αυτές τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες της μικρής Stormi;

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: SOCIAL MEDIA| KYLIE JENNER| ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
MORE FOR YOU