Η Cate Blanchett φόρεσε την ίδια τουαλέτα 4 χρόνια μετά για πολύ σημαντικό λόγο

Η ηθοποιός έκανε μία εμφάνιση στο φεστιβάλ Καννών 2018 που κάτι μας θύμιζε

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018
Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018
www.visualhellas.gr

Η Tiffany Haddish μπορεί να έκανε την ανακύκλωση ακριβών φορεμάτων στο κόκκινο χαλί "cool", αλλά η Cate Blanchett το κάνει ως statement. Στο φεστιβάλ Καννών 2018 την Τρίτη, η ηθοποιός φόρεσε ξανά την Armani Prive Couture τουαλέτα που είχε φορέσει πρώτη φορά στις Χρυσές Σφαίρες το 2014, όχι εξαιτίας του υψηλού κόστους όπως είχε αναφέρει παλιότερα η Haddish, αλλά για να υποστηρίξει τη βιώσιμη μόδα.

 

"Από την υψηλή ραπτική στα T-shirts, οι υγειονομικές ταφές είναι γεμάτες από ρούχα που έχουν πεταχτεί χωρίς λόγο," είπε η Blanchett, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών, σε μία δήλωση. "Συγκεκριμένα στο κλίμα μας, μοιάζει ξεροκέφαλο και γελοίο τέτοιου είδους ρούχα να μην περιποιούνται και να φοριούνται ξανά για μια ζωή".

"Πιστεύω πως το στίγμα γύρω από το να φοράς ξανά ένα φόρεμα είναι αυθαίρετο και δεν βγάζει κανένα νόημα", είπε η Elizabeth Stewart, η στιλίστρια της Blanchett. "Είναι ένας κανόνας που θα ξεθυμάνει όπως και το 'όχι λευκά μετά την Εργατική Πρωτομαγιά'. Δεν επισκεπτόμαστε το Λούβρο περιμένοντας να δούμε ένα νέο αριστούργημα κάθε φορά. Η πραγματική ομορφιά και η τέχνη διαρκούν".

Η ηθοποιός φόρεσε επίσης κοσμήματα Chopard, ένα brand που τον Ιούλιο του 2018 είχε ανακοινώσει πως θα χρησιμοποιεί μόνο πραγματικό χρυσό στα κοσμήματα και τα ρολόγια του.

 

Δείτε ολόκληρη την εμφάνισή της στη gallery

6 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: RED CARPET| CATE BLANCHETT| CANNES 2018| ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ 2018| SUSTAINABLE FASHION
MORE FOR YOU