Η Amal Alamuddin φόρεσε παντελόνι στο Met Gala και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για το γυναικείο φύλο

Δείτε τι είπε ο σχεδιαστής του ρούχου, Richard Quinn, στο Harper’s Bazaar

The Jennettes
THE JENNETTES Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Το θέμα του φετινού Met Gala ήταν "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" ή αλλιώς "Θεϊκά Κορμιά: Μόδα και Καθολική Φαντασία" και πραγματικά στο κόκκινο χαλί είδαμε κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Μία από τις ελάχιστες διάσημες που επέλεξαν να φορέσουν παντελόνι ήταν η σύζυγος του George Clooney, Amal Alamuddin. Η συγκεκριμένη δημιουργία έφερε την υπογραφή του βρετανού designer Richard Quinn και ο ίδιος ανέφερε στο Harper's Bazaar, το λόγο για τον οποίο η Amal επέλεξε παντελόνι.

"Η συνολική εμφάνιση ήταν να φορέσει κάτι πρωτότυπο που να συνδέεται με το θέμα. Η απόφασή της να φορέσει παντελόνι ήταν ο δικός της τρόπος να εκφραστεί για την γυναικεία ενδυνάμωση και τη σύγχρονη θρησκεία με μια αναφορά στην αυστηρή καταπίεση που αντιμετώπιζαν οι γυναίκες".

Η Amal φημίζεται για τη δράση της υπέρ της ισότητας των δύο φύλων. Μέσα από τη δουλειά της, ως δικηγόρος, εκπροσωπεί τις γυναίκες Yazidi που είχαν συλληφθεί ως σκλάβες του σεξ από το Ισλαμικό Κράτος.

"Θέλαμε το σχέδιο να αναφέρεται στη θρησκεία, έτσι χρησιμοποιήσαμε έντονες πινελιές για να μιμηθούμε τα βιτρό των εκκλησιών. Η Amal ενθουσιάστηκε με αυτή την ιδέα. Έχει τόσο καλό γούστο και πραγματικά θέλαμε να κάνουμε κάτι τελείως απρόσμενο σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, χωρίς όμως να χάσει τίποτα από το στιλ της".

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: GEORGE CLOONEY| MET GALA| ΙΣΟΤΗΤΑ ΦΥΛΩΝ| AMAL ALAMUDDIN| ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ| AMAL CLOONEY
MORE FOR YOU