Ποιος θα συνοδεύσει τη Meghan Markle στα σκαλιά της εκκλησίας

Ο πατέρας της μέλλουσας πριγκίπισσας δεν θα παρευρεθεί στη τελετή

The Jennettes
THE JENNETTES Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018
www.visualhellas.gr

Αφού κυκλοφόρησαν τα νέα πως ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στον βασιλικό γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο, το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε πως ο πρίγκιπας Charles θα είναι αυτός που θα συνοδεύσει τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας.

Και ενώ ο μπαμπάς του πρίγκιπα Harry θα τη συνοδεύσει μέχρι ένα σημείο, δεν θα την πάει μέχρι το τέλος και η Meghan θα χρειαστεί να περπατήσει ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής μόνη της.

 

Το CNN αναφέρει πως η Meghan θα περπατήσει στον διάδρομο της εκκλησίας μόνη της, σε ένα όπως το αποκαλούν "έντονο φεμινιστικό statement" και ένα "άνευ προηγουμένου βήμα για μία royal νύφη". Αντί να τη συνοδεύσει ο πατέρας του αρραβωνιαστικού της, η Meghan απ' ότι φαίνεται θα "περπατήσει χωρίς συνοδεία στο διάδρομο της εκκλησίας, αφού θα έχει συναντήσει ένα μέλος της εκκλησίας στη Δυτική πόρτα. Θα έχει συνοδεία για το πρώτο κομμάτι της γαμήλιας τελετής μόνο τα παρανυφάκια της, με το ανώτατο μέλος της εκκλησίας να περπατάει μπροστά".

Το CNN αναφέρει επίσης πως "Καμία άλλη royal νύη δεν έχει περπατήσει χωρίς συνοδεία στα σκαλιά της εκκλησίας την ημέρα του γάμου της". Αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η Markle μπορεί να γράψει ιστορία.

 

Gallery: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν αρχίσει να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry

12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY| ROYAL WEDDING| ROYALS| MEGHAN MARKLE| ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ CHARLES
MORE FOR YOU