Για ποιο λόγο υπήρχε μία άδεια θέση στο royal γάμο;

Όχι, δεν ήταν συμβολισμός για την πριγκίπισσα Diana

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κυριακή, 20 Μαΐου 2018
Κυριακή, 20 Μαΐου 2018
www.visualhellas.gr

Είχε η πριγκίπισσα Diana τη δική της θέση στο γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Το Twitter πήρε φωτιά το Σάββατο 19 Μαΐου λόγω του royal γάμου, και πολλοί παρατήρησαν μία θέση δίπλα στο William στην οποία δεν κάθισε κανείς καθ’όλη τη διάρκεια της τελετής. Δεν είναι λίγοι όσοι συμπέραναν ότι έγινε προς τιμήν της πριγκίπισσας, ώστε να βρίσκεται – έστω και συμβολικά – στο γάμο του γιου της.

Ενώ φαίνεται πολύ πιθανό και είναι πραγματικά συγκινητικό σενάριο, η πραγματικότητα απέχει πολύ. Η θέση έμεινε άδεια επειδή η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ καθόταν ακριβώς από πίσω. Όπως είναι φυσικό, θα έπρεπε να φαίνεται σε όλους αλλά και να μπορεί να παρακολουθήσει όσο καλύτερα γίνεται την πιο ευτυχισμένη μέρα του εγγονού της.

 

 

Βέβαια, η Diana δεν έμεινε έξω από όσα έγιναν, καθώς και οι τρεις αδελφές της ήταν εκεί, ενώ μία από εκείνες, η Lady Jane Fellowes, της αφιέρωσε ένα απόσπασμα από την Παλαιά Διαθήκη.

«Ο πρίγκιπας Harry και η δεσποινίς Markle αισθάνονται περήφανοι που η Lady Jane θα εκπροσωπήσει την οικογένεια και θα τιμήσει τη μνήμη της πριγκίπισσας, στην ημέρα του γάμου»,  ήταν η επίσημη δήλωση του εκπροσώπου του ζευγαριού, στις 4 Μαΐου.

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα, τον περσινό Νοέμβριο, o Δούκας του Sussex αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι εάν η μητέρα του είχε γνωρίσει την εκλεκτή της καρδιάς του «θα γίνονταν κολλητές». Εκείνη με τη σειρά της, τόνισε πόσο συγκινημένη ένιωσε όταν ο σύζυγός της, της προσέφερε ένα δαχτυλίδι της Diana. «Αισθάνομαι ότι ένα κομμάτι της είναι μαζί μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Gallery: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

13 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: DIANA| ROYAL WEDDING| QUEEN ELIZABETH| PRINCE HARRY| MEGHAN MARKLE| DUCHESS OF SUSSEX| ΑΔΕΙΑ ΘΕΣΗ| DUKE OF SUSSEX
MORE FOR YOU