Γιατί η Beyonce αγόρασε μία εκκλησία;

Το νέο απόκτημα της σταρ μας γεννά απορίες

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
www.visualhellas.gr

Ότι η Beyonce είναι θεά το ξέραμε, αλλά δεν υπάρχει εκκλησία με το όνομά της – προς το παρόν. Η 36χρονη μόλις αγόρασε έναν πέτρινο ναό στη Νέα Ορλεάνη!

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το νέο αυτό απόκτημά της έχει έκταση 7.500 τετραγωνικά μέτρα, κόστισε 850.000$ και η ηλικία του ξεπερνάει τα 100 χρόνια. Η τραγουδίστρια και η αδελφή της, Solange, έχουν ήδη σπίτια στην περιοχή, οπότε ίσως πρόκειται για μία απλή επένδυση στην τοπική κοινότητα.

Έχει σταματήσει να είναι χώρος λατρείας εδώ και χρόνια, αλλά η σταρ δεν έχει κανένα σκοπό να ακυρώσει τη θρησκευτική σημασία που είχε άλλοτε – άλλωστε, εάν λειτουργούσε ακόμα, πιθανότατα να μη σκεφτόταν καν να την αποκτήσει. Σέβεται τo ναό – όχι όπως στην περίπτωση της Katy Perry που προσπάθησε να διώξει ορισμένες καλόγριες από τη μονή τους!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για το σκοπό αυτής της αγοράς, είναι υποθέσεις. Αποτελεί επένδυση; Απλώς θέλει την έκταση για να κάνει κάτι άλλο; Θα μετατρέψει το κτίριο σε μουσείο ή σε συναυλιακό χώρο; Μόνο εκείνη μπορεί να το αποκαλύψει.

 

Gallery: Δείτε επίσης τη Beyonce και τον Jay Z  που αγόρασαν εξοχικό αξίας 26 δισεκατομμυρίων

9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: BEYONCE| ΑΓΟΡΑ| ΕΚΚΛΗΣΙΑ| JAYZ
MORE FOR YOU