Τα επίσημα πορτραίτα από τον γάμο του Harry και της Meghan μόλις βγήκαν στη δημοσιότητα

Οι φωτογραφίες που επισφραγίζουν την πιο μαγική μέρα της ζωής τους.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Αν οι φωτογραφίες από την γαμήλια τελετή μας φάνηκαν μία φορά μαγικές και αρκετά συγκινητικές, τότε τα official γαμήλια πορτραίτα που μόλις κυκλοφόρησαν έρχονται να φέρουν ακόμα μεγαλύτερα χαμόγελα στα χείλη μας.

Διότι πραγματικά δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι θα βλέπαμε τον Πρίγκιπα Harry να απολαμβάνει τόσο πολύ την έγγαμη ζωή και αυτό να αποτυπώνεται και στον φακό - για την ευτυχία της Meghan Markle δεν μπορούμε να πούμε και πολλά, ποια γυναίκα δεν θα χαιρόταν στη θέση της;

 

 

Οι επίσημες φωτογραφίες λοιπόν κυκλοφόρησαν μόλις, με την πρώτη black & white λήψη των νεόνυμφων στα σκαλιά να λιώνει πραγματικά καρδιές. Οι δυο τους ποζάρουν στον φακό του Alexi Lubomirski και η ευτυχία δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε κάτω από το ασπρόμαυρο φίλτρο.

 

 

Η δεύτερη εικόνα πρόκειται για μια οικογενειακή λήψη με τη μητέρα της Meghan Markle και τη Βασίλισσα Ελισάβετ να κλέβουν την παράσταση με τα matching outfits τους, την Kate Middleton να ποζάρει αγκαλιά με την υπέρχαριτωμένη Charlotte και όλους τους υπόλοιπους συγγενείς να πλαισιώνουν το ευτυχισμένο ζευγάρι.

#RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

13 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: PRINCE HARRY| MEGHAN MARKLE| ROYAL ΓΑΜΟΣ
MORE FOR YOU