Η Mariah Carey πούλησε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων της

Ένα από τα μεγαλύτερα -και ακριβά- δαχτυλίδια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας

The Jennettes
THE JENNETTES Τρίτη, 29 Μαΐου 2018
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018
www.visualhellas.gr

Ένας από τους πιο μεγάλους celebrity χωρισμούς του 2016 ήταν ενδεχομένως αυτός της Mariah Carey από τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της James Packer. 

Φυσικά, επειδή δεν είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον Packer, δε σημαίνει πως η Mariah δε συνεχίζει να κάνει ό,τι έκανε και πριν από εκείνον, να είναι δηλαδή μία λαμπερή diva και μία ανεξάρτητη γυναίκα. Γι' αυτό και μόλις πούλησε το τεράστιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει ο Packer, που είχε υπολογιστεί να έχει αξία 10 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό είναι το ίδιο δαχτυλίδι που νωρίτερα αυτή τη χρονιά ο Packer της ζήτησε να του επιστρέψει -ακόμα και μετά τον διακανονισμό που έκαναν που έγραφε πως θα κρατούσε το διαμάντι 35 καρατίων. Την Κυριακή, το Page Six δημοσίευσε πως η Carey έβαλε έναν διευθυντή επιχειρήσεων να πουλήσει το δαχτυλίδι -με συμφωνία εμπιστευτικότητας- σε έναν κοσμηματοποιό στο Los Angeles για 2.1 εκ. δολάρια. Μία ανώνυμη πηγή αμφισβήτησε, επίσης, την υπολογισμένη αξία του δαχτυλιδιού στα 10 εκ. λέγοντας, "Είναι ιδιοκτήτρια πολλών σπιτιών, όλης της μουσικής της και έχει κάνει πολλές επιτυχημένες περιοδείες και σταθερές εμφανίσεις," απορρίπτωντας την ιδέα πως η τραγουδίστρια το πούλησε από ανάγκη.

 

Gallery: Δείτε μερικά από τα πιο ακριβά σπίτια των celebrities

8 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: MARIAH CAREY| ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΡΡΑΒΩΝΩΝ| ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
MORE FOR YOU