Πού έχει εξαφανιστεί η Melania Trump;

Η πρώτη κυρία δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και 24 μέρες

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018
www.visualhellas.gr

Η Melania Trump δεν θα εμφανιστεί στη σύσκεψη κορυφής G7 αυτή την εβδομάδα, αλλά ούτε και στη πολυαναμενόμενη συνάντηση με τη Βόρεια Κορέα την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μία δήλωση που αναφέρει πως η Πρώτη Κυρία δεν θα συνοδεύσει τον σύζυγό της στην παγκόσμια συνάντηση των ηγετών του κόσμου στο Quebec του Καναδά την Παρασκευή και το Σάββατο. Η ανακοίνωση έρχεται λίγο μετά την πενταήμερη παραμονή της Melania στο νοσοκομείο στα μέσα Μαίου, όπου έκανε επέμβαση στο νεφρό.

Η Melania δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τις 10 Μαίου όταν εκείνη και ο Donald Trump καλωσόρισαν πίσω τρεις Αμερικάνους που ήταν φυλακισμένοι στη Βόρεια Κορέα. Είναι σύνηθες για τους συντρόφους των ηγετών να παρευρίσκονται στις συναντήσει κορυφής G7, όπου παρευρίσκονται σε δικά τους events. 

Επίσης, η Melania δεν εμφανίστηκε ούτε στο Camp David αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο επισκεύθηκε ο Trump, οι κόρες του, ο μεγαλύτερος γιος και ο θετός γιος του.

Απαντώντας στις φήμες που έκαναν τον γύρο των media σχετικά με την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, η Melania Trump ανέβασε ένα tweet την περασμένη Τετάρτη, γράφοντας: "Βλέπω πως τα media κάνουν υπερωρίες με το να εικάζουν το πού βρίσκομαι και τι κάνω. Μείνετε ήσυχοι, είμαι εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, νιώθω υπέροχα και δουλεύω σκληρά εκ μέρους των παιδιών και των Αμερικάνων!"

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πιο αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση της Melania Trump

3 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: TWITTER| ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ| MELANIA TRUMP| DONALD TRUMP
MORE FOR YOU