Η royal βάφτιση στη Σουηδία που τράβηξε όλα τα φλας

Η βάφτιση της κόρης της Πριγκίπισσας Madeleine έμοιαζε σα να βγήκε από ταινία.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Η μικρή Πριγκίπισσα Adrienne, το τρίτο παιδί της Princess Madeleine και του Christopher O'Neill, βαφτίστηκε σήμερα στο Royal Chapel of Drottningholm Palace στη Στοκχόλμη, με το ευτυχές γεγονός να συγκεντρώνει όλα τα φλας.

 

 

A post shared by Kungahuset (@kungahuset) on


Το μόλις τριών μηνών χαριτωμένο μωρό, του οποίου ο επίσημος βασιλικός τίτλος είναι Adrienne Josephine Alice, Princess of Sweden, Duchess of Blekinge, είναι δέκατο σε σειρά για τη διαδοχή του θρόνου.

Όλη η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας έδωσε το "παρών" στην τελετή, με ονόματα όπως η Πριγκίπισσα Victoria, ο Πρίγκιπας Daniel, ο Πρίγκιπας Carl Philip, η Πριγκίπισσα Sofia και πολλοί ακόμη.

8 photos

Το όμορφο μωρό βαφτίστηκε φορώντας ένα οικογενειακό κειμήλιο ως φόρεμα, το οποίο έχουν φορέσει στο παρελθόν τα αδέλφια και τα ξαδέρφια της. Μάλιστα, η ημέρα που έλαβαν χώρα τα βαφτίσια έχει και μια ιδιαίτερη σημασία καθώς πρόκειται για την πέμπτη επέτειο γάμου των ευτυχισμένων γονιών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΒΑΦΤΙΣΗ| ΣΟΥΗΔΙΑ| ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΩΡΟ| ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ MADELEINE ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ| ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ SOFIA| ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ADRIENNE
MORE FOR YOU