Ο Ryan Gosling μιλάει για την οικογένειά του για πρώτη φορά

Tα παιδιά του δεν τον αφήνουν να βλέπει τηλεόραση!

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018
www.visualhellas.gr

Ο Ryan Gosling ανήκει στην κατηγορία των διασήμων που αναφέρονται σπάνια στην προσωπική τους ζωή, οπότε ήταν μεγάλο σοκ το ότι μοιράστηκε  σε συνέντευξή του στον Jimmy Kimmel λεπτομέρειες για τη σύζυγό του, Eva Mendes, και τις κόρες του, Esmeralda και Amanda Lee.

«Ήξερα ότι θα έρθω, οπότε ανυπομονούσα να δω τον αγώνα. Αλλά έχω ένα 2χρονο και ένα 3χρονο μέσα στο σπίτι μου, οπότε ας είμαστε ειλικρινείς, δε βλέπω τίποτα που να μην έχει μία τίγρη που μιλάει», είπε.

Μίλησε επίσης για την εκπαίδευση που έπρεπε να περάσει για τις ανάγκες της ταινίας First Man, που υποδύεται το Neil Armstrong. Αποκάλυψε ότι πήγε στη NASA και προετοιμάστηκε ακριβώς όπως και οι αστροναύτες.

«Υπάρχει κάτι που, όταν μπεις, σε ταρακουνάει και χτυπάς παντού. Συνήθως το κάνουν για είκοσι λεπτά, αλλά εμείς έπρεπε να κάνουμε πολλές λήψεις οπότε ήμουν εκεί μέσα για οκτώ περίπου ώρες. Οπότε το μυαλό μου δε λειτουργούσε σωστά. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Σε συνδυασμό με αυτό, χτυπούσα το κεφάλι μου συνέχεια, οπότε κάτι χάλασε», ανέφερε.

Αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο ύστερα από προτροπή της Eva Mendes. «Σου λέω ότι έχεις εγκεφαλική βλάβη για πλάκα, αλλά πιστεύω ότι όντως έχεις πρόβλημα. Νομίζω πρέπει να το κοιτάξουμε», ήταν τα λόγια της και είχε δίκιο – ο σύζυγός της είχε πάθει διάσειση!

 

Gallery: Δείτε επίσης τα παιδιά των celebrities που κυριάρχησαν το 2017

9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 Tags: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ| EVA MENDES| RYAN GOSLING
MORE FOR YOU