Το βίντεο που δείχνει τη Meghan Markle να μοιάζει με ρομπότ έχει γίνει viral

H νέα θεωρία συνομωσίας για τη Δούκισσα του Sussex "έριξε" το ’Ιντερνετ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018
www.visualhellas.gr

Υπάρχουν πάρα πολλές παράλογες θεωρίες συνομωσίας που αφορούν διάσημα πρόσωπα. Η τελευταία από αυτές, θέλει τη Meghan Markle να είναι ρομπότ, και φαίνεται πως υπάρχει κόσμος που όντως το πιστεύει. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η Δούκισσα του Sussex είναι άνθρωπος. Κυκλοφορεί, όμως, ένα βίντεο που θέλει να μας πείσει για το αντίθετο.

Βλέπουμε τον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του να κάθονται και να χειροκροτούν, αλλά τα πρόσωπά τους είναι ανέκφραστα και ακίνητα – δεν ανοιγοκλείνουν καν τα μάτια τους.

 

Παρότι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στον τελικό του Britain’s Got Talent, το παραπάνω απόσπασμα δεν έχει σταματήσει να αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού.

«Τρελαίνομαι ή έκαναν ρομπότ τη Meghan Markle;», έγραψε ένας χρήσης του Twitter.

 

 

«Περίμενε, δεν ανοιγόκλεισε τα μάτια της και δε χαμογέλασε ούτε μία φορά. Ούτε και το κεφάλι της κουνήθηκε με ανθρώπινο τρόπο. Elizabeth, έχεις να δώσεις εξηγήσεις», είπε κάποιος άλλος.

 

 

Ας ηρεμήσουμε, όμως. Όλο αυτό έγινε για να προωθηθεί το Live Figures, του Μουσείου της Madame Tusseauds. Είναι μία καινοτομία που θα επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν μία διαφορετική επαφή με τα κέρινα ομοιώματα των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Φαίνεται, λοιπόν, πως στο συγκερκιμένο βίντεο που έγινε viral, δεν είδαμε το αγαπημένο μας ζευγάρι, αλλά δύο μέλη του κοινού που φορούσαν μάσκες με τα πρόσωπά τους.

Ο εκπρόσωπος του Μουσείου, εξήγησε στο The Express ότι επέλεξαν τους δύο αυτόυς royals για το νέο αυτό χαρακτηριστικό, και θεώρησαν ότι το Britain’s Got Talent ήταν η ιδανική περίσταση για να πάρει το κοινό μία πρώτη γεύση από αυτπό που πρόκειται να ακολουθήσει μέσα στον Ιούνιο.

Οπότε, μπορούμε να ησυχάσουμε. Η Meghan Markle, δεν είναι ρομπότ.

 

Gallery: Δείτε επίσης το κέρινο ομοίωμα της Meghan Markle που μοιάζει εξαιρετικά στη royal νύφη.

6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: MADAME TUSSAUDS| PRINCE HARRY| MEGHAN MARKLE
MORE FOR YOU