CELEBRITIES MEN’S POINT

O εύκολος τρόπος να νικήσεις το hangover (και να βγαίνεις άφοβα)


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2022

O εύκολος τρόπος να νικήσεις το hangover (και να βγαίνεις άφοβα)
Tι κάνουν οι πρώτοι των πρώτων για να μην χάνουν εξόδους και να μην υποφέρουν το επόμενο πρωί

Είτε μπορεί να έχεις κάποιο πάρτι γενεθλίων, είτε να έχεις καιρό να δεις του δικούς σου και έχεις όρεξη να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Αλλά κάτι σε κρατάει πίσω. Σκέφτεσαι πως θα ξυπνήσεις το επόμενο πρωί και σε τι κατάσταση θα είσαι; Θα μπορείς να πας στην δουλειά; Θα μπορείς να κάνεις όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που έχεις στο πρόγραμμα σου;

Ή πιθανότερο θα κάτσεις όλη μέρα στο κρεβάτι και τον καναπέ, νιώθοντας εξαντλημένος, αφυδατωμένος και με ένα κεφάλι που πάει να σπάσει; Αν αγαπάς το να περνάς καλά, να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις και τα ποτά σου ( ποιος δεν το αγαπά άλλωστε αυτό;), νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις την παρακάτω λύση η οποία έρχεται να βάλει τέλος στο hangover. Ποιος μας κρατάει μετά (;)

Στην amazon μπορείς να αποκτήσεις ειδικά διαμορφωμένα ζελεδάκια, τα οποία είτε προλαμβάνουν το hangover, είτε σε κάνουν να νιώθεις πολύ καλύτερα. O λόγος για τα Toast! Before You Drink Gummy Bears, τα οποία καταναλώνεις ιδανικά πριν βγεις και πριν ξεκινήσεις να πίνεις τα ποτά σου στην έξοδο.

Jenny.Gr

Πως όμως λειτουργούν τα συγκεκριμένα ζελεδάκια για το hangover;

Τα ζελεδάκια αυτά είναι εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για να αντέξει το hangover και να μην σε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Περιέχουν φυσικά συστατικά όπως γαϊδουράγκαθο, πράσινο τσάι matcha, ψευδάργυρο και νιασίνη. Τα συστατικά αυτά βοηθούν το σώμα σας να αποκατασταθεί, προσφέρουν ενέργεια και υποστηρίζουν την λειτουργεια του ήπατος, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πολύ καλύτερα το επόμενο πρωί. Σκεφτείτε πως είναι ένα πάρα πολύ καλό και ειδικό "γεύμα" για πριν το ποτό σας.

Προφανώς δεν μπορούν να κάνουν θαύματα, αλλά ούτε και να πιείτε χωρίς κανένα μέτρο και να είστε εντάξει. Τα συγκεκριμένα ζελεδάκια, μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά και με τις θρεπτικές τους ουσίες και να μην αφήσουν τον οργανισμό σας να καταβληθεί από το αλκοόλ. Επομένως πάντα μέτρο και σωστές επιλογές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS