Γιατί πρέπει να πηγαίνετε κάθε πρωί για τρέξιμο;

Μπορεί να σας ακούγεται δύσκολο, όμως θα σας αναζωογονήσει.

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Είναι ήδη γνωστό ότι η πρωινή γυμναστική είναι πιο αποδοτική από κάθε άλλη ώρα της ημέρας. Ο οργανισμός σας καίει σχεδόν τις διπλάσιες θερμίδες. Επίσης αν βγείτε το πρωί και τρέξετε θα δείτε ότι θα αναζωογονηθείτε, θα γεμίσετε μπαταρίες και θα πάτε με πιο ευχάριστη διάθεση στη δουλειά σας. Δείτε αναλυτικά παρακάτω ορισμένους λόγους για να ξυπνήσετε το πρωί και να πάτε για τρέξιμο.

Γυμνάζεστε καλύτερα. Όπως ήδη αναφέραμε, καίτε τις διπλάσιες θερμίδες, είναι σαν να γυμνάζεστε δύο φορές την ημέρα.

Δεν θα έχετε μεγάλη όρεξη για φαγητό. Μετά την άσκηση αισθάνεστε πιο αναζωογονημένοι και δεν θέλετε να φάτε πολύ. Αυτό σημαίνει ότι η ποσότητα του πρωινού σας θα είναι ιδανική.

Όμορφες εικόνες. Διαλέξτε ένα ωραίο πάρκο που είναι κοντά σας ή ένα μέρος που να έχει πράσινο. Οι όμορφες εικόνες γύρω σας θα αλλάξουν τη διάθεσή σας και θα σας κάνουν να ξεχάσετε ό,τι σας αγχώνει.

Ο αέρας θα σας κάνει καλό. Είναι ιδανικό να βγείτε έξω να τρέξετε και να αφήσετε το μυαλό σας ελεύθερο. Θα είστε δέκα φορές πιο αποδοτικοί στη δουλειά σας και η διάθεσή σας θα είναι τέλεια.

Πηγαίνετε μόνοι σας για τρέξιμο.  Δείτε το σαν μία ώρα της ημέρας που κάνετε κάτι για εσάς. Είναι η ώρα που μπορείτε να κάνετε όμορφες σκέψεις και να μην σας ενοχλήσει κανένας.


MORE FOR YOU