CELEBRITIES STAR LOOKS

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς των teen celebrities;


8 Σεπτεμβρίου 2016

570-4.jpg

Τις ξέρετε όλες πολύ καλά και, όπως κι εμείς, δεν χορταίνετε να μαθαίνετε τα νέα τους, να τις ακολουθείτε στα social media και να θαυμάζετε το στιλ και την ομορφιά τους. Όμως, αυτές οι young celebrities, ξέρουν πολύ καλά τι να προσέχουν για να έχουν την εικόνα που επιθυμούν. Έχουν, λοιπόν, κάποια μικρά (αλλά θαυματουργά) beauty secrets που δεν θα τα άλλαζαν με τίποτα και εμείς τα μοιραζόμαστε μαζί σας.

1. Η Taylor Swift μοιάζει να έχει κορόνα στο κεφάλι της τη φράση "when in doubt, reach for red" αφού έχει εμφανιστεί με κατακόκκινα χείλη όχι μόνο στο red carpet αλλά ακόμη και σε βόλτα για brunch και... στην παραλία. Επίσης, αγαπάει τα hair accessories, μάλλον γιατί ξέρει καλά πώς να σώσει την εικόνα της αν έχει bad hair day.

2. H Emma Watson έχει φανερά υπέροχη επιδερμίδα και σύμφωνα με την ίδια αυτό οφείλεται στο ότι πάνω από όλα φροντίζει να μην έχει άγχος και να είναι happy. Δεν κοιμάται, βέβαια, και ποτέ μα ποτέ χωρίς να έχει αφαιρέσει το μακιγιάζ της.

3. H Selena Gomez, παρότι έχει τα μαλλιά που όλες ζηλεύουμε, εκείνη θα ήθελε να έχει τα μαλλιά της Blake Lively. Τώρα όμως που έχει... τα δικά της, δηλώνει πως δεν χρησιμοποιεί conditioner, απαραιτήτως καθημερινά, αλλά όταν νιώθει ότι τα μαλλιά της το χρειάζονται.

4. H Lorde ξέρει ότι έχει πάντα τα δύο κρυφά της χαρτιά. Αναδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της επιλέγοντας είτε ένα liquid eyeliner που δίνει άλλη όψη στο σαγηνευτικό βλέμμα της είτε ένα lipstick σε σκούρα απόχρωση. Επίσης, δεν απαρνείται τις μπούκλες της -της έχει "αγκαλιάσει".

5. H Dakota Fanning λατρεύει τη λάμψη στην επιδερμίδα της κι ένας σταθερός της σύμμαχος σε αυτό είναι το highlighter.

Όλες αυτές οι μικρές κυρίες ανήκουν στη λίστα με τις 10 πιο όμορφες νέες celebrities στον κόσμο για το 2016-'17. Άρα, κάτι θα ξέρουν να κάνουν καλά! Ας τις απολαύσουμε (για άλλη μία φορά) σε μερικές στιγμές από την καθημερινότητά τους και ας εμπνευστούμε!

[gallery-686797]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.