CELEBRITIES STAR LOOKS

Το it girl που θεωρείται διάδοχος της Olivia Palermo


MMEINTANI

14 Απριλίου 2017

olivia-culpo-instagram-6.jpg

Ή μήπως όχι; Γιατί η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό υπάρχει ακόμα ένα κορίτσι που φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια της αγαπημένης μας fashionista, η οποία εκτός από το ότι της μοιάζει αρκετά φυσιογνωμικά, τυχαίνει να έχει και το ίδιο όνομα.

Μιλάω για την Olivia Culpo, το 24χρονο it girl που τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στον κόσμο της μόδας και των media γενικότερα. Με στιλ που πλησιάζει εκείνο της Palermo αλλά στο ελαφρώς πιο sexy, η συγκεκριμένη Olivia έχει χτίσει το δικό της όνομα στον ώρο του στιλ, είναι πάντα στην πρώτη σειρά των fashion weeks και έχει ένα αρκετά πιστό κοινό που την αποθεώνει στα social media.

Με μια ιδιαίτερη αγάπη για τα σύνολα που φέρουν την υπογραφή των πιο διάσημων designers, η Olivia Culpo μας έχει χαρίσει αρκετές καλαίσθητες εμφανίσεις τις τελευταίες σεζόν, ενώ πολλές από αυτές ισορροπούν ανάμεσα στο chic και το sexy, αφού λατρεύει να τονίζει τόσο τα καλλίγραμμα πόδια της όσο και το εντυπωσιακό ντεκολτέ της.

Δείτε μερικές από τις πιο ωραίες εμφανίσεις που έχει κάνει σε street style και red carpet

[gallery-716641]

Αναφορικά με το στιλ της, έχει δηλώσει ότι δίνει μεγάλη σημασία στα πανωφόρια, λατρεύει τη Victoria Beckham και θεωρεί icon της τη Blake Lively ενώ το μυστικό για μια επιτυχημένη εμφάνιση είναι η σωστή εφαρμογή στα ρούχα - το σωστό tailoring, αν θέλουμε να μιλήσουμε με όρους μόδας.

[gallery-716357]

Και επειδή βέβαια θέλω να έχετε σφαιρική άποψη, σας παραθέτω και τους 5 λόγους που η Olivia Palermo είναι το αγαπημένο μας style crush ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε και μόνες σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.