CELEBRITIES STAR LOOKS

H Meghan Markle φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα


Αφροδίτη Σακκά

19 Απριλίου 2018

20180418-zaa-ap2-652.jpg

Το γεγονός πως η Meghan συνόδευσε τον Harry στη δουλειά του για το Youth Forum έναν μήνα πριν τον γάμο τους είναι φοβερά απρόσμενο. Όπως αναφέρει το People, το ζευγάρι δεν δέχεται προσκλήσεις για να παρευρεθεί σε επίσημα events, ειδικά σε αυτά που είναι τόσο επίσημα και στενά συνδεδεμένα με την δουλειά της βασιλικής οικογένειας. Είναι ξεκάθαρο πως η βασιλική οικογένεια έχει πολλή πίστη στη Meghan και το δείχνουν.

Η Meghan έκανε μία ιδιαίτερα σοφιστικέ εμφάνιση, φορώντας ένα αμάνικο φόρεμα του οίκου Altuzarra με ρίγες σε άσπρες και μαύρες αποχρώσεις, το οποίο κοστίζει 1.995 δολάρια και παραδόξως δεν έχει βγει ακόμα sold out. H Markle συνδύασε το φόρεμα με ένα μαύρο σακάκι Camilla and Marc, αξίας 700 δολαρίων, μία τσάντα Oroton που κοστίζει 221 δολάρια, ενώ συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρα τακούνια με λουράκια Tamara Melon.

[gallery-718396]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.