CELEBRITIES STAR LOOKS

9 αγαπημένες μας εμφανίσεις των Olsen twins


MMEINTANI

15 Ιουνίου 2018

20180604-zaf-f84-527.jpg

Από την καριέρα τους η οποία ξεκίνησε μέσα στα τηλεοπτικά πλατό όταν υποδύονταν την χαριτωμένη Michelle Tanner ενώ ήταν ακόμη σε βρεφική ηλικία, μέχρι το πέρασμά τους στον κινηματογράφο αλλά και την ολική ανακατεύθυνσή τους με στόχο τον χώρο της μόδας, νομίζω ότι το life story τους είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Όταν πήγαν την έννοια του twinning σε άλλο επίπεδο χωρίς ακόμα να το καταλαβαίνουν

Έχοντας πλέον χτίσει την δική τους αυτοκρατορία μέσα από το brand The row, με εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο να λατρεύουν τη μινιμαλιστική τους ματιά και τις clean γραμμές που χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες τους, μπορούν σίγουρα να χαρακτηριστούν ως ένα απόλυτα επιτυχημένο δίδυμο (στην κυριολεξία) που κατάφερε να φτάσει αλλά και να παραμείνει στην κορυφή της βιομηχανίας της μόδας.

[gallery-718565]

Με αφορμή λοιπόν τα χθεσινά τους γενέθλια και το γεγονός ότι συμπλήρωσαν τα 32 τους χρόνια, στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να θυμηθείτε μαζί μας μερικές από τις πιο ωραίες τους εμφανίσεις σε red carpet events.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.