COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ένα πολύχρωμο και διασκεδαστικό ορεκτικό για το πασχαλινό τραπέζι


JTeam

30 Απριλίου 2024

Ένα πολύχρωμο και διασκεδαστικό ορεκτικό για το πασχαλινό τραπέζι
www.fattoincasadabenedetta.it
Μία πολύχρωμη και διασκεδαστική ιδέα για να φτιάξετε ένα πασχαλινό λαγουδάκι ως ορεκτικό.

Σήμερα φτιάχνουμε ένα πασχαλινό λαγουδάκι για να το φέρουμε στο πασχαλινό τραπέζι ως ορεκτικό. Η παρασκευή του είναι πολύ εύκολη. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα λαχανικά που έχουμε στο ψυγείο και είμαστε σίγουροι ότι θα καταπλήξετε όλους τους καλεσμένους σας. Ας δούμε μαζί πώς θα το πετύχουμε.

Υλικά

1 αγγούρι

150 γρ. ρικότα

Σχοινόπαρασο

Φράουλες κατά βούληση

Σταφύλι κατά βούληση

Καρότα κατά βούληση

Κίτρινο τυρί σε κύβους

Ντοματίνια κατά βούληση

Κρουτόν

Μαύρες ελιές για να διακοσμήσετε το πρόσωπο

Jenny.Gr
www.fattoincasadabenedetta.it

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη μους τυριού. Συνδυάζουμε τη ρικότα με το σχοινόπρασο, μια πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε τη μους σε ένα πιατάκι και ισιώνουμε καλά την επιφάνεια.

Τοποθετούμε το πιατάκι στο κέντρο του ξύλου κοπής. Στη συνέχεια ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το ένα αγγούρι στη μέση και το τοποθετούμε έτσι το ώστε να σχηματιστούν τα αυτιά του κουνελιού.

Διακοσμούμε με λευκά σταφύλια, ψιλοκομμένες φράουλες, ψιλοκομμένα καρότα. Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα σε φέτες και με το τυρί κομμένο σε κύβους, σχηματίζουμε μέρος του λαιμού του κουνελιού και διακοσμούμε τα πλαϊνά με κρουτόν.

Με τις φλούδες του αγγουριού φτιάχνουμε τα μουστάκια του κουνελιού, με ένα ντοματίνι σχεδιάζουμε τη μύτη και τα μάτια και το στόμα με τις μαύρες ελιές.

Και όσο απολαμβάνετε αυτό το ορεκτικό, μπείτε να διαβάσετε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερευντήστε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθετε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Καλή απόλαυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.