COOL GREECE TRAVELLERS

Εσείς που θα πάτε φέτος;


6 Ιουνίου 2014

Τo καλοκαίρι έφτασε και εσείς μόλις ξεκινήσατε την έρευνα για την επιλογή του καλοκαιρινού σας προορισμού αλλά και του κατάλληλου καταλύματος που θα ικανοποιεί τις ανάγκες και τα θέλω σας.

Το Hotelscombined, η κορυφαία στον κόσμο ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών, σας προτείνει ξενοδοχεία με καταπληκτικές εγκαταστάσεις spa προσφέροντας μεγαλύτερη πολυτέλεια και χαλάρωση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Αναζωογονήστε σώμα και πνεύμα με θεραπείες spa και ομορφιάς, χαλαρώστε στη σάουνα ή απολαύστε το μπάνιο σας σε εσωτερική πισίνα σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας που έχουν αποσπάσει πολύ υψηλή βαθμολογία από τους επισκέπτες τους.

Με τα δεκάδες φίλτρα αναζήτησης που προσφέρει το HotelsCombined μπορείτε να συγκεκριμενοποιήσετε την αναζήτησή σας και να βρείτε με ένα κλικ όλα τα ξενοδοχεία που διαθέτουν spa. Όλα αυτά τώρα και από το κινητό ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Hotelscombined. Φέτος έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μοναδικές διακοπές και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης κι ευεξίας χάρη στο Hotelscombined!

Μερικές απ΄τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα αναζητώντας είναι οι εξής:

Το Sheraton Rhodes Resort είναι μία επιλογή.

α

Περιτριγυρισμένο από όμορφους κήπους, το Sheraton Rhodes Resort διαθέτει δικιά του παραλία και απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από την Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Όλα τα 401 δωμάτια και σουίτες του συνδυάζουν την άνεση και την κομψότητα με μοντέρνες νότες. Φέτος η αλυσίδα των ‘Easy Spa’ εμπλουτίζεται με την δυναμική άφιξη του Easy Spa’ στο Sheraton Rhodes Resort. Τέσσερα εξαιρετικά διακοσμημένα δωμάτια θεραπειών, χώρος σάουνας αλλά και ένας μεγάλος χώρος υποδοχής όπου πραγματοποιούνται mini θεραπείες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, συνθέτουν ένα spa για όλους! Aπολαύσετε…εύκολα τις αναζωογονητικές και ασύγκριτα χαλαρωτικές θεραπείες spa που προσφέρουν: αναζωογονητικά μασάζ, στοχευμένες θεραπείες προσώπου, θεραπείες απολέπισης με φυσικά συστατικά, βαθιά ενυδατικές μάσκες προσώπου και σώματος. Όλες οι θεραπείες των Easy Spa προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές, ξεκινώντας από 9€!

Το Kirini Suites & Spa.

LA

Το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και περιποίησης προσώπου και σώματος με το A. SPA Package. Γνωστό στη Σαντορίνη, ως ένα από τα καλύτερα και πιο πολυτελή Spa, το A. SPA προσφέρει μεγάλη γκάμα από θεραπείες και ειδικές περιποιήσεις, που προσφέρονται σε ελάχιστα Spa σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ χρησιμοποιεί αποκλειστικά στη Σαντορίνη τα πολύ γνωστά προϊόντα Linge St. Barth Products. Με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, το πολυτελές A. SPA του ξενοδοχείου Kirini στη Σαντορίνη αποτελεί έναν παράδεισο ξεκούρασης, ηρεμίας και χαλάρωσης. Στις εγκαταστάσεις του Caldera Spa στη Σαντορίνη, που είναι από τις πιο πολυτελείς στην Ελλάδα, προσφέρονται οι κατάλληλες και πιο εξειδικευμένες θεραπείες, προσώπου και σώματος, σε έναν εντελώς ανανεωμένο και επανασχεδιασμένο υπόγειο χώρο. Ανακαλύψτε αυτόν τον ονειρικό κόσμο, με τη μοναδική χαλαρωτική ατμόσφαιρα και απολαύστε τις ανέσεις και τα γνωστά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο A. SPA.

To Porto Elounda Golf & Spa Resort.

α

Το Porto Εlounda Golf & Spa Resort αποτελεί το καλύτερο ολοκληρομένο θέρετρο του νησιού καθώς προσφέρει το μόνο ιδιωτικό γήπεδο γκολφ στην Κρήτη και το καλύτερο σπα στην Ελλάδα. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο που παρουσίασε δωμάτια με ιδιωτική πρόσβαση σε μεγάλες μοιραζόμενες πισίνες, ώστε οι επισκέπτες να μην χρειάζονταν να κλείσουν ένα bungalow, μια σουϊτα ή μια βίλα για να έχουν την δική τους πισίνα στο κατώφλι τους. Στo spa Six Senses, το μασάζ είναι ένα αληθινό προσωπικό ταξίδι όπου θα ανακαλύψετε την δύναμη της αίσθησης της αφής μέσα από μια εξατομικευμένη εμπειρία εναρμόνισης και εξισορρόπησης του σώματος. Τα μασάζ της Six Senses έχουν δημιουργηθεί βασισμένα στις δικές σας ανάγκες. Είτε επιθυμείτε ένα ελαφρύ ή ένα πιο στιβαρό μασάζ ή προτιμάτε μια τονωτική περιποίηση αντί μιας χαλαρωτικής οι υπεύθυνοι θα εξατομικεύσουν το μασάζ στις δικές σας ανάγκες.

Το Porto Sani Village.

σα

Αφεθείτε στον ήρεμο κόσμο του Τhe Spa Suite στο Porto Sani Village και αναδυθείτε χαλαρωμένοι και λαμπεροί με τις πιο συναρπαστικές sur mesure θεραπείες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες. Ένας μοναδικός χώρος ευεξίας σας ταξιδεύει στον γαλήνιο κόσμο των αρωμάτων της φύσης, με σκοπό την απόλυτη ομορφιά. Στο The Spa Suite έχετε την ευκαρία να γνωρίσετε τη διάσημη γαλλική εταιρεία ευεξίας Anne Semonin και την πλήρη γκάμα θεραπειών της, που βασίζονται στα φυσικά συστατικά αρωματοθεραπείας και διαμορφώνονται ειδικά για εσάς, με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Μετά από προσωπική συνεδρία με έναν από τους θεραπευτές ομορφιάς, θα ορίσουν τη δική σας προσωπική «συνταγή ομορφιάς», φτιαγμένη σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του δικού σας δέρματος, όπως και του τρόπου ζωής σας, ώστε να τονίσει και να προβάλει τη γοητεία της επιδερμίδας σας.

Το Galini Wellness Spa and Resort. σσα

Ένας κόσμος χαλάρωσης, φροντίδας και αναζωογόνησης σας περιμένει στο Galini Spa, ένα μοναδικό κέντρο έκτασης 3.000 τ.μ.. Ανακαλύψτε τη φιλοσοφία του εμπνευσμένη από την ανατολή όπου η αρμονία μεταξύ σώματος και πνεύματος θεωρείται η μοναδική πηγή ομορφιάς και υγείας. Αγκαλιάζοντας όλες τις πτυχές της ευεξίας σας, το Galini Spa σας καλεί να αναζωογονηθείτε σε ένα πανέμορφο περιβάλλον όπου η χαλαρωτική μουσική, η προσεγμένη διακόσμηση και ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένα από τις μαγευτικές αραβικές νύχτες και δημιουργούν μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Για αυτούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, το γυμναστήριο του Galini Spa είναι πλήρως εξοπλισμένο με νέες μεθόδους και σύγχρονα μηχανήματα για την πλήρη ικανοποίησή σας. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνεται σάουνα, σολάριουμ, ρασούλ, χαμάμ, τζακούζι καθώς και πισίνα με ιαματικό νερό. Κλείστε τα μάτια, χαλαρώστε και αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού του.

Δωρεάν download της εφαρμογής: appstore googleplay Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.