ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5 τυχερές που κερδίζουν από 1 απόλυτο BIC beauty kit απαντώντας στο πιο καλοκαιρινό quiz


22 Ιουλίου 2016

BIC_orizontia.jpg

BIC_orizontia

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίρνουμε δώρο τα αγαπημένα μας προϊόντα στην αγαπημένη εποχή του χρόνου και αυτό η BIC το γνωρίζει πολύ καλά! Ξέρει πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία μας για τέλεια πόδια και για άψογη εμφάνιση τους μήνες του καλοκαιριού και ξέρει ακόμα καλύτερα πώς θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε! Και το καλύτερο όλων, φυσικά, είναι ότι μας τα κάνει δώρο.

Τα προϊόντα της BIC, που είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις προσωπικές συνήθειες και ιδιαιτερότητες όλων μας, μπορούν να λύσουν τα χέρια μας -και τα προβλήματά μας- πολύ εύκολα! Όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας μας -ευαίσθητη ή κανονική-, όποια κι αν είναι η φορά της τρίχας μας, όποια μυρωδιά κι αν προτιμάμε να έχουν τα beauty προϊόντα μας, η BIC έχει ό,τι χρειαζόμαστε! Έχει σχεδιάσει προϊόντα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, προστατεύοντάς μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό από ερεθισμούς και κοψίματα. Οι 5 super τυχερές θα κερδίσουν ένα kit 6 προϊόντωντης BIC για να είναι ήσυχες για την περιποίηση των ποδιών τους όλο το καλοκαίρι.

Η BIC, όμως, φροντίζει και για τους συντρόφους μας που δεν θέλει να μείνουν παραπονεμένοι, χωρίς τον καλύτερο εξοπλισμό για τη δική τους καλοκαιρινή περιποίηση

Έτσι, προσφέρει το απόλυτο beauty kit του καλοκαιριού με δώρο όλα τα παρακάτω προϊόντα μαζί με ένα υπέροχο νεσεσέρ Bleecker & Love:

ένα BIC FLEX 3 BL3+1 ένα BIC FLEX 3 COMFORT BL3 ένα COMFORT GEL SENSITIVE 75 ML ένα BIC FLEXI LADY P3+1 ένα SOLEIL BELLA BL3 ένα GEL BIC SOLEIL PINK 75 ML

Ναι, είναι αλήθεια! Εσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απαντήσετε στο παρακάτω εύκολο mini quiz και το πιο απαραίτητο καλοκαιρινό kit θα γίνει δικό σας!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 28/07/2016