ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

2 τυχερές κερδίζουν ένα ζευγάρι παπούτσια Castañer από τα καταστήματα DIGALAKIS


1 Ιουνίου 2017

casta.jpg

Καθώς λοιπόν βρισκόμαστε σε αναζήτηση για τα σχέδια εκείνα που θα βάλουν τις πιο κομψές πινελιές στα looks μας και θα μας χαρίσουν τα πιο μοδάτα ανοιξιάτικα βήματα, δεν μπορούμε παρά να στραφούμε σε brands που αγαπάμε και δεν μας απογοητεύουν ποτέ, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και με την τεράστια ποικιλία τους σε σχέδια και στιλ.

Το brand Castañer ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αφού κάθε σεζόν μας εντυπωσιάζει με τα ρομαντικά, θηλυκά αλλά και αρκετά μοντέρνα σχέδια που μας παρουσιάζει, με τα περισσότερα να μπαίνουν αυτόματα στη wishlist μας. Το jenny.gr και τα καταστήματα DIGALAKIS δίνουν την ευκαιρία σε 2 τυχερές αναγνώστριες να αποκτήσουν από ένα ζευγάρι από τη συγκεκριμένη εταιρία ώστε να ανανεώσουν τη συλλογή τους και να δώσουν ένα fresh twist στα σύνολά τους αυτό το καλοκαίρι.

Για να πάρετε μέρος δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός ισχύει από 1 έως 11 Ιουνίου και οι δύο νικήτριες θα παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημα DIGALAKIS στη Γλυφάδα (Δούσμανη 9).

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 11/06/2017

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Συραγώ Πιπέρη
  2. Κρυστάλω Σταμάτη

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Delta Trading Ltd, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 01/06/2017 και ώρα 17:00 έως την 11/06/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονομά τους θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 12/06/2017 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέω νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα