ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5 τυχερές που κερδίζουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας από το Raid


20 Ιουνίου 2017

pexels-photo-121537.jpg

Το Raid είναι η No1 μάρκα στα εντομοαπωθητικά στον κόσμο. Συμβολίζει την ξέγνοιαστη προστασία για όλη την οικογένεια, καθώς είναι η μάρκα που προσφέρει καινοτόμες, οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις εναντίον των εντόμων.

Η Raid καινοτομεί και πάλι παρουσιάζοντας ένα μοναδικό προϊόν: την αυτόματη συσκευή Raid Liquid. Το νέο αυτό υγρό ηλεκτρικό αντικουνουπικό επιτρέπει στον καταναλωτή να ρυθμίσει τόσο το χρόνο λειτουργίας της συσκευής (8 ή 12 ώρες), όσο και την ένταση (χαμηλή, μέτρια & υψηλή).

Χάρη στην αυτόματη λειτουργία της συσκευής, απλά ρυθμίζουμε τη συσκευή, επιλέγοντας τη διάρκεια της πραστασίας (8 ή 12 ώρες) και την τοποθετούμε στην πρίζα. Μετά το χρόνο αυτό, η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ενεργοποιηθεί ξανά την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα. Δεν χρειάζεται να θυμόμαστε να βάζουμε τη συσκευή στην πρίζα κάθε νύχτα κι έτσι η συσκευή λειτουργεί μόνο για όσο χρειάζεται, εξοικονομώντας προϊόν, ενέργεια και κατ’ επέκταση χρήματα. Ο ρυθμιστής έντασης μας επιτρέπει να ρυθμίζουμε τη λειτουργία της συσκευής ανάλογα με το πρόβλημα κουνουπιών που αντιμετωπίζουμε.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και μπορεί να είστε εσείς μία από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας Raid με 6 προϊόντα!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 26 Ιουνίου 2017

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Efi Sourgia Sourgia
  2. kanella koletsou
  3. Εύη Σανιδά
  4. ΧΑΡΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
  5. Χριστίνα Οβεζίκ

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας S.C. Johnson Hellas LTD, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 20/06/2017 και ώρα 11:00 έως την 26/06/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονομά τους θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 27/06/2017 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέω νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.