ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

1 τυχερή κερδίζει 2 skincare προϊόντα Skincode στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine


15 Δεκεμβρίου 2017

nick-suarez-5600-800.jpg

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με το μεγαλύτερο online φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή να αποκτήσει ένα σετ skincare προϊόντων Skincode.

Η σειρά Cellular της Skincode από την Ελβετία, διεγείρει την κυτταρική ανανέωση χάρη στο σύμπλοκο ACR που διαθέτει.

Το σετ περιλαμβάνει την πλούσια αντιγηραντική 24ωρη κρέμα Skincode Cellular AntiAging Cream. Ένα προϊόν που αντισταθμίζει τις ελλείψεις της επιδερμίδας, διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και λειαίνει ορατά τις ρυτίδες.

Αλλά και την αντιρυτιδική κρέμα ματιών Skincode Cellular Eye Contour Cream, που λειαίνει και απομακρύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα παρέχει ορατή συσφικτική και ανορθωτική δράση.

Δύο προϊόντα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της και μπορεί να τα αποκτήσει με ένα click στο www.ofarmakopoiosmou.gr
Tο μεγαλύτερο online φαρμακείο όπου μπορείς να βρεις 20000 προϊόντα με άμεση παράδοση, πολλές υπηρεσίες, προσφορές και δώρα με την αγορά σου!

Για να κάνετε δικές σας τις δύο κρέμες Skincode, από το μεγαλύτερο online φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε στο νέο HOPE magazine the email edition έως τις 20/12 και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Η συνολική αξία των δύο προϊόντων Skincode ανέρχεται στα 140€.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα