Δείτε τις 10 τυχερές που κέρδισαν τον ορό προσώπου Phloretin CF Gel, από την SkinCeuticals

Διεκδικήστε το μοναδικό Serum σε μορφή gel!

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Το μοναδικό Serum Phloretin CF Gel της SkinCeuticals, που χρησιμοποιούν και οι διάσημοι του Hollywood: Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Jennifer Aniston -μπορεί να γίνει δικό σας!

Οι οροί αυτοί είναι διάσημοι σε όλο τον κόσμο και τώρα μπορείτε να τους βρείτε και στην Ελλάδα σε επιλεγμένα ιατρεία δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών. Ο λόγος είναι ότι διαθέτουν τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά ενάντια στη γήρανση.
Τα αντιοξειδωτικά είναι αναγκαία στις τροφές μας για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, αλλά και στο δέρμα μας καθώς εξαλείφουν τα σημάδια γήρανσης. Οι οροί SkinCeuticals είναι πλούσιοι σε Βιταμίνη C σε συνδυασμό με φερουλικό οξύ και φλορετίνη ή βιταμίνη Ε με ισχυρή αποτελεσματικότητα. 
Είναι αποδεδειγμένο ότι τα συστατικά αυτά διεισδύουν και δρουν στο δέρμα -όχι μόνο στην επιδερμίδα. Επανορθώνουν την υφή του δέρματος, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγουν το περίγραμμα του προσώπου και μειώνουν δυσχρωμίες και κηλίδες. Με τη συχνή χρήση θα παρατηρήσετε σύντομα μείωση στις λεπτές γραμμές και επαναφορά της φυσικής λάμψης και της υγιούς όψης του προσώπου σας. 
Εφαρμόστε καθημερινά το πρωί πριν από την κρέμα σας για καθημερινή αντιοξειδωτική & αντιγηραντική προστασία από μέσα & συμπληρώστε το αντηλιακό σας για ενισχυμένη προστασία για από έξω. Είναι κατάλληλο για κανονικές, λιπαρές αλλά και τις πιο απαιτητικές και ευαίσθητες επιδερμίδες! Επιπλέον είναι ιδανικός και για άντρες!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στην κλήρωση. 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν έναν ορό προσώπου Phloretin CF Gel, από την SkinCeuticals.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ζωή Βλαχάβα

Κυριακη Κρυπαρακου

Ρούλα Αβραμίδου

Κατερίνα Καραβίδα

Ιωάννα Ζήση

Ελένη Βουδουροπούλου

Αγοριτσα Τσικρικα

Γεωργία Κουτσογιαννακη

Κωνσταντίνα Ανδρέου

Ανθή Παπαδοπούλου

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 30 Νοεμβρίου 2016.

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας L’Oreal Hellas, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 24/11/2016 και ώρα 12:00 έως την 30/11/2016 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 01/12/2016 και ώρα 11:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!Tags: ΟΜΟΡΦΙΑ| ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ
MORE FOR YOU