Δείτε τις 3 τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν ένα σετ προϊόντων Cleria

Δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε δύο προϊόντα περιποίησης προσώπου.

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016 Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Η ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητη για κάθε γυναίκα. Επιπλέον πριν την εφαρμόσετε είναι απαραίτητο η επιδερμίδα σας να έχει καθαριστεί με κάποιο ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ.

Η σειρά περιποίησης προσώπου κάθε γυναίκας ξεκινάει με το ντεμακιγιάζ και ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας. Πάρτε μέρος στο νέο διαγωνισμό, του jenny.gr και διεκδικήστε δύο απαραίτητα καλλυντικά για την καθημερινή σας περιποίηση από τη σειρά προϊόντων Cleria, της PHARMASEPT.

Η CLERIA Hydra Velvet Cream είναι μία 24ωρη κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με ήπια αντιρυτιδική δράση για όλους τους τύπους δέρματος. Απλώστε την πρώι και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα και δείτε άμεσα αποτελέσματα στο πρόσωπό σας.

Για το καθαρισμό του προσώπου σας, το CLERIA Refreshing Micellar Water είναι το νερό ντεμακιγιάζ που αναζητάτε. Ιδανικό για πρόσωπο και μάτια με φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Περιέχει Βιομιμητικά Φωσφολιπίδια από Λάδι Καρύδας που ενισχύουν το λιπιδικό πλέγμα της επιδερμίδας και της παρέχουν όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που δε μπορεί να συνθέσει μόνη της.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στην κλήρωση. 3 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν μία 24ωρη κρέμα "CLERIA Hydra Velvet Cream" και ένα νερό ντεμακιγιάζ "CLERIA Refreshing Micellar Water"

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

  1. ΧΑΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  2. ΕΛΠΙΔΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
  3. ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΛΑΦΑ


Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 12 Δεκεμβρίου 2016.

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας PHARMASEPT Ε.Π.Ε, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 06/12/2016 και ώρα 12:00 έως την 12/12/2016 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 13/12/2016 και ώρα 11:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!Tags: CLERIA
MORE FOR YOU