Δείτε ποια είναι η τυχερή που κέρδισε ένα MLS R3 4G, το πιο έξυπνο τηλέφωνο στην αγορά

Διεκδικήστε το κινητό των ονείρων σας.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Η MLS συνεχίζει να αναβαθμίζει το στόλο της με νέα smartphones και συγκεκριμένα με το MLS R3 4G το πιο έξυπνο και κομψό κινητό που κυκλοφορεί στην αγορά. Το νέο MLS R3 4G υπόσχεται να µην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι, γιατί διαθέτει επεξεργαστή Quad Core 64bit χρονισµένο στα 1.25 GHz και 3GB µνήµη RAM.  Με το ΜLS R3 4G μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ανάλυσης 13MP με LED Flash καθιστώντας το ιδανική λύση για καθημερινή χρήση. Μπορείς επίσης να χρησιµοποιείς την µπροστινή κάµερα ανάλυσης 8MP για selfies αλλά και  για βιντεοκλήσεις μέσω Skype, Hangouts, Snapchat κλπ.

Tο Android Marshmallow έρχεται για να βελτιώσει τη συσκευή σου σε πολλούς τοµείς καθώς περιλαµβάνει πλήθος νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Android 6.0 Marshmallow είναι το Doze mode, το οποίο κλείνει τα background apps για να µην καταναλώνεται µπαταρία και αυξάνει την διάρκεια ζωής µέχρι την επόµενη φόρτιση. Ταυτόχρονα τα 16GB ενσωµατωµένης µνήµης θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου multimedia αρχεία και πολλές εφαρµογές. Εάν περιορίζεσαι, µπορείς να επεκτείνεις τη µνήµη της συσκευής σου µε µια κάρτα microSD έως 128GB.

Το MLS R3 4G έχει έρθει για να αλλάξει τη σχέση που είχες μέχρι τώρα με τη συσκευή σου και γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το αποκτήσεις. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να πάρεις μέρος στην κλήρωση και το κινητό των ονείρων σου θα γίνει δικό σου. 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 06 Δεκεμβρίου 2016.

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΟΧΤΑΡΑ

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 29/11/2016 και ώρα 12:00 έως την 05/12/2016 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονόμά του θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 06/12/2016 και ώρα 11:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!Tags: SMARTPHONE| ΤΗΛΕΦΩΝΟ| ΚΙΝΗΤΟ| MLS R3 4G
MORE FOR YOU