Οι 3 τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή των 100€ από την Attrattivo

Λίγο πριν τη νέα χρονιά, η Attrattivo φέρνει αέρα ανανέωσης στα looks σας.

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Όλες μας λίγο πολύ έχουμε ήδη κάνει μια μικρή shopping list στο μυαλό μας, για τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Γιατί ακόμα κι αν έχουμε μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα, δεν θα λέγαμε όχι σε ένα καινούριο φόρεμα για το ρεβεγιόν ή σε ένα εντυπωσιακό πανωφόρι, για παράδειγμα. 

Το ιδανικό σενάριο βέβαια θα ήταν και το να μην χρειαστεί κνα αγγίξουμε καν το budget μας, κάτι που έρχεται να μας προσφέρει η αγαπημένη ελληνική εταιρία Attrattivo. Με τη γνωστή ποιότητα των ρούχων της, τα οποία ακολουθούν τις πιο fashion forward τάσεις και ταυτόχρονα διατηρούν έναν casual chic χαρακτήρα που λατρεύουμε, δεν υπάρχει πιο ταιριαστή επιλογή για τις γιορτές. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στην κλήρωση. 3 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 100€ για να τις βρει ο νέος χρόνος με την πιο ανανεωμένη γκαρνταρόμπα.

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Κατερίνα Σταυρίδου
φενια μιχαηλιδου

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 18 Δεκεμβρίου 2016

Όροι συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας A.X.F ΑΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 11/12/2016 και ώρα 17:00 έως την 18/12/2016 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 19/12/2016 και ώρα 11:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια εταιρεία A.X.F ΑΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!Tags: ΓΙΟΡΤΙΝΑ LOOKS| WINTER LOOKS
MORE FOR YOU