Αυτή είναι η τυχερή που κερδίζει θεραπεία λάμψης από το ινστιτούτο αισθητικής της Μαρίας Αργείτου

Το ινστιτούτο αισθητικής της Μαρίας Αργείτου είναι ο χώρος όπου η γυναίκα μπορεί να αφεθεί με απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Στο ινστιτούτο αισθητικής της Μαρίας Αργείτου, η μοναδικότητα του καθενός αναγνωρίζεται στο μάξιμουμ: οι θεραπείες, τα προϊόντα, οι περιποιήσεις αφορούν αποκλειστικά τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. 

Η Μαρία Αργείτου συμπεριφέρεται σε κάθε περίπτωση με το ίδιο πάθος, την ίδια προσήλωση και το ίδιο ενδιαφέρον για να καταλήξει σε εξατομικευμένη αντιμετώπιση, πάντα μετά από σκέψη και συζήτηση με την ενδιαφερόμενη, χαρίζοντας όλη της την εμπειρία με τον πιο προσεγμένο τρόπο. Τα επαναστατικά μηχανήματα, τα κορυφαία προϊόντα-πρωταγωνιστές —που μία γυναίκα μπορεί να τα προμηθευτεί για τη συνέχεια της θεραπείας στο σπίτι της— καθώς και οι προσωπικές συμβουλές χαρίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό της.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στην κλήρωση.1 τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει 1 θεραπεία λάμψης Beauté Neuve του οίκου Guinot ή 1 θεραπεία λάμψης της Exuviance. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, η κυρία Αργείτου θα κρίνει ποια είναι η ιδανική για τη νικήτρια. 

 

Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού: Δευτέρα 2/1/17

 

ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 21/12/2016 και ώρα 10:00 έως την 02/01/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονομά του θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 03/01/2017 και ώρα 11:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!Tags: ΑΡΓΕΙΤΟΥ| ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ| ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΕΙΤΟΥ
MORE FOR YOU