Δείτε ποιο είναι το τυχερό ζευγάρι που θα κερδίσει διαμονή στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus

Το τέλειο δώρο για εσάς και το ταίρι σας, για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Το  Saint George Lycabettus και το jenny.gr γιορτάζουν την ημέρα της αγάπης και της χαράς. Η ημέρα του  Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία να χαρίσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στον εαυτό σας και στον αγαπημένο σας. 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδικήστε μία *διαμονή, για δύο άτομα σε ένα από τα ονειρεμένα δωμάτια του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus, το Σαββατοκύριακο μετά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-18 και 19/2. Στο δώρο συμπεριλαμβάνεται ένα απολαυστικό brunch, την Κυριακή και late check out. 

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση και να κερδισετε, βγάλτε φωτογραφία ή κάντε screenshot την αγαπημένη σας σελίδα από το γυναικείο περιοδικό, HOPE magazine του jenny.gr. Για να ξεφυλίσσετε την desktop version του HOPE, πατήστε εδώ.


Ανεβάστε τη φωτογραφία ή το screenshot στο λογαριασμό σας στο Instagram (υποχρεωτική χρήση δημόσιου προφίλ για να λάβει κάποιος μέρος), ή στο facebook, κάντε mention το @hopethemagazine και χρησιμοποιήστε τα hashtags #hopethemagazine #jennygr.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 14/02/2017, στις 12:00 και η νικήτρια θα ειδοποιηθεί με mail.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η chouridimaria

*Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.

 

Ακόμα και αν δεν είστε οι τυχεροί, γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στ ξενοδοχείο Saint George Lycabettus

Οι προτάσεις του ξενοδοχείου για την ημέρα των ερωτευμένων είναι πολλές και ιδιαίτερες...

Το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι tete a tete με τον/την αγαπημένο/η σας στο πολυβραβευμένο εστιατόριο «La Suite Lounge» στον τελευταίο όροφο του ξενoδοχείου με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικου . 
Η ονειρική βραδιά σας, εάν θέλετε, μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάποιο από τα όμορφα δωμάτια ή τις σουίτες. 

 

 Tags: ΔΙΑΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
MORE FOR YOU