Δείτε ποια είναι η τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα σεμινάριο Personal Styling από το Fashion Workshop by Vicky Kaya αξίας €300

Ένα υπέροχο δώρο που θα αναδείξει το προσωπικό σας στιλ.

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Πολλές φορές υπάρχει μέσα μας το υπόβαθρο και μια μεγάλη αγάπη για το στιλ, χρειαζόμαστε όμως ένα μικρό boost από τους ειδικούς που θα μας μυήσουν στον θαυμαστό κόσμο της μόδας, θα βγάλουν από μέσα μας οποιοδήποτε ταλέντο και θα μας κάνουν να αναδείξουμε στο έπακρο το προσωπικό μας στιλ.

Το Fashion Workshop by Vicky Kaya και το jenny.gr κάνουν δώρο σε μία τυχερή αναγνώστρια ένα σεμινάριο Personal Styling, στο οποίο η Dada Ιωαννίδου, καθηγήτρια Fashion Culture στο Fashion Workshop και βαθύς γνώστης της ιστορίας και της κουλτούρας της μόδας, θα αναλύσει με τον καλύτερο τρόπο πώς μπορεί μία γυναίκα να διαχειριστεί το προσωπικό της ύφος και στιλ ντυσίματος.

Πληροφορίες: Διάρκεια: 4 Ημέρες (2 Χ Σάββατο & Κυριακή)

18-19/02 - 25-26/02  11:00 - 15:00

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και μπορεί να είστε εσείς η τυχερή που θα κερδίσει το πιο stylish δώρο. 

Η τυχερή μας αναγνώστρια είναι η Χριστίνα Σχοινα.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 13 Φεβρουαρίου 2017.

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Β. ΚΑΓΙΑ FASHION WORKSHOP ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 & ΣΙΑ Ε.Ε., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 07/02/2017 και ώρα 16:00 έως την 13/02/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το όνομά του θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 14/02/2017 και ώρα 11:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

 

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!Tags: STYLING TIPS| FASHION WORKSHOP BY VICKY KAYA
MORE FOR YOU