Δείτε τις 5 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για την έκθεση Χειροτέχνικα

Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY έρχεται στις 24, 25 & 26 Μαρτίου.

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Νομίζουμε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε την Άνοιξη από το να επισκεφτούμε την απόλυτη γιορτή ειδών χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα.

Στη Χειροτέχνικα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν επιτόπου υλικά, εργαλεία και βιβλία, να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια και παρουσιάσεις, να ενημερωθούν για ό,τι νεότερο υπάρχει στο αντικείμενο απασχόλησης τους και να συναντήσουν ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη και μεράκι για το χειροποίητο.

Μερικές από τις κατηγορίες που καλύπτει η Χειροτέχνικα είναι:

Υλικά και εργαλεία ζωγραφικής, υλικά decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, υλικά συσκευασίας, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία για DIY κατασκευές, πρώτες ύλες καλλυντικών, βιβλία.

Το jenny.gr λοιπόν κάνει δώρο σε 5 τυχερές αναγνώστριες από μία διπλή πρόσκληση προκειμένου να επισκεφτούν την μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα και να ενημερωθούν για όλα τα νεότερα του χώρου, να αγοράσουν επιτόπου όσα μπορεί να χρειάζονται, να δουν όλα όσα έχουν να προσφέρουν οι επαγγελματίες του χώρου και να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν σεμινάρια, εργαστήρια και παρουσιάσεις. 

Πληροφορίες: Διάρκεια: 3 ημέρες (24, 25 & 26 Μαρτίου)

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και μπορεί να είστε εσείς η τυχερή που θα κερδίσει μία απόλυτα fun και ανοιξιάτικη εμπειρία. 

Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Νικήτριες Διαγωνισμού

Eυαγγελία Κασάπη

Μαρθα Βλαχοδήμου

ΕΒΙΤΑ ΣΥΚΙΩΤΗ

ΕΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΡΣΟΥΜΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 20/03/2017 και ώρα 19:00 έως την 23/03/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 24/03/2017 και ώρα 11:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!Tags: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ| ΑΝΟΙΞΗ 2017
MORE FOR YOU