Διαγωνισμός: Γίνε το νέο ταλέντο στη μόδα! Πάρε μέρος και κέρδισε την καριέρα των ονείρων σου!

Αυτή είναι η ευκαιρία σου να γίνεις το New Fashion Talent της Ελλάδας και να συνεργαστείς με ένα από τα μεγαλύτερα fashion brands της χώρας, την Toi&moi.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Ο μαγικός χώρος του Fashion Design είναι ένα ταξίδι ανάμεσα σε σκίτσα, υφάσματα, χρώματα και πολλή δημιουργία. Από τη στιγμή που συλλαμβάνεις μια ιδέα μέχρι την ώρα που θα παρουσιάσεις τη δουλειά σου στο κοινό, η creative αυτή διαδικασία είναι το όνειρο κάθε καλλιτέχνη που θέλει να δει τα σχέδιά του να γίνονται πραγματικότητα.  

Το Jenny.gr σε συνεργασία με την Toi&moi αναζητούν τον/την designer που θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο της ελληνικής μόδας, καθώς δίνουν την ευκαιρία σε έναν νέο σχεδιαστή ή σχεδιάστρια να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να δημιουργήσει τη δική του προσωπική συλλογή. Ο/η νικητής/νικήτρια, θα δημιουργήσει από κοινού με την Toi&moi μια exclusive collection με 12-15 looks ενώ η όλη διαδικασία της προετοιμασίας της συλλογής θα προβληθεί στο Jenny.gr.

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 

1. Λάβε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις παρακάτω. 

2. Ο νικητής θα επιλεχθεί από κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από την Τζένη Μπαλατσινού, την ομάδα της Toi&moi, τον fashion editor Μιχάλη Πάντο, τη φωτογράφο Μάρα Δεσύπρη και τους σχεδιαστές Deux Hommes.

3. Ο/η νικητής/νικήτρια θα δημιουργήσει από κοινού με την Toi&moi μια exclusive collection με 12-15 looks, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η όλη διαδικασία της προετοιμασίας της συλλογής θα προβληθεί στο Jenny.gr και τα social media του με άρθρα, φωτογραφίες και videos. 

4. Η exclusive collection που θα σχεδιάσει ο/η νικητής/νικήτρια με τη βοήθεια της Toi&moi, θα παρουσιαστεί σε ένα μοναδικό fashion show τον Οκτώβριο του 2017, μπροστά στο πιο fashionable crowd της πόλης.

5. Η συλλογή θα βγει σε παραγωγή και θα πωλείται σε σημεία του δικτύου που η εταιρία θα επιλέξει.

Αν θεωρείς ότι είσαι εσύ εκείνος ή εκείνη που αξίζει να αναδειχτεί ως το New Fashion Talent δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στον πιο μοναδικό interactive διαγωνισμό από το Jenny.gr & την Toi&moi και να δεις το όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα!

Πάτησε εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα έως τις 22/6 για να δηλώσεις συμμετοχή.Tags: ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ| TOI&MOI| FASHION DESIGN| ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ| ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ
MORE FOR YOU