2 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από μία δωροεπιταγή των 100€ από την ΆLE

Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με την πιο ανανεωμένη εμφάνιση.

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει να εμπλουτίζει τη γκαρνταρόμπα της κάθε φορά που αλλάζει η σεζόν, με κομμάτια που θα δώσουν το ανάλογο ύφος και στιλ ανάλογα με την εποχή;

Όλες μας έχουμε τη συγκεκριμένη ανάγκη αφού εκτός από τη ντουλάπα μας, μια εξόρμηση shopping ανανεώνει κατά πολύ και τη διάθεσή μας. Το jenny.gr και η ΆLE θέλουν να σας χαρίσουν αυτή την εμπειρία για αυτό και δίνουν τη δυνατότητα σε 2 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 100€ από το νέο e-shop της ΆLE προκειμένου να φέρουν την απαραίτητη ανανέωση στο στιλ τους. 

Κομμάτια που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, όπως μακριές αέρινες παντελόνες, tops με ασύμμετρο τελείωμα και τα πιο stylish και άνετα platform shoes είναι τα key-items που θα σας χαρίσουν τα πιο stylish καλοκαιρινά outfits ώστε να υποδεχτείτε αυτή τη σεζόν με ανεβασμένη διάθεση και υπέροχη εμφάνιση. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στην κλήρωση. 2 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 100€ για μια εμπειρία shopping που θα βάλει την πιο stylish πινελιά στην καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα. Η εξαργύρωση θα γίνει μέσα από το super ανανεωμένο e-shop της ΆLE, το οποίο διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις αγορές σας. 

Ακολουθήστε την ΆLE στα social media

FacebookΆLE, the non usual casual

Instagram: @ale_non_usual

 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ίριδα Λουιζίδου
Ευμορφία Παπακυριάκου

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 07/06/2017

Όροι συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας A.X.F ΑΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 29/05/2017 και ώρα 12:00 έως την 07/06/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 08/06/2017 και ώρα 11:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητριών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια εταιρεία A.X.F ΑΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!


MORE FOR YOU