Οι 5 τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν 1 set από την ολοκληρωμένη σειρά Gliss Fiber Therapy

Όλες οι γυναίκες θέλουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Με τη νέα σειρά Gliss Fiber Therapy με Omegaplex στο σπίτι κάθε γυναίκας μπαίνει η Επαναστατική Τεχνολογία Plex που αποτελεί την ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αυτή η νέα σειρά διαθέτει την πρωτοποριακή φόρμουλά η οποία:

  • Επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για να ενδυναμώσει τη δομή για βελτιωμένη συνοχή.
  • Η ποιότητα των μαλλιών ανανεώνεται.
  • Η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές.

H σειρά Gliss Fiber Therapy με Omegaplex περιέχει σαμπουάν, conditioner, μάσκα επανόρθωσης και το καινοτόμο Repair-In-Oil Spray.

 

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και μπορεί να είστε εσείς μια από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν από 1 set από την ολοκληρωμένη σειρά Gliss Fiber Therapy.

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 14/06/2017

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Ευαγγελία Χρηστίδου
  2. ΕΥΗ ΚΑΡΑΚΟΝΤΑΚΗ
  3. Iro Tsour
  4. ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
  5. Ευαγγελία Κυρίτση

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας HENKEL HELLAS ΑΒΕΕ​, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 08/06/2017 και ώρα 15:00 έως την 14/06/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονομά τους θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 15/06/2017 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέω νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!


MORE FOR YOU