Θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις την κρέμα Rénergie Multi-Lift της Lancôme;

200 τυχερές θα λάβουν σε ειδικό μέγεθος την κρέμα που θέλει κάθε γυναίκα και θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και αν είσαι μέσα στις 200 πρώτες τυχερές θα παραλάβεις σύντομα την κρέμα σου. 

Δοκίμασέ τη και μοιράσου μαζί μας τα εντυπώσεις σου στο http://jenny.gr/review

H Rénergie Multi-Lift της Lancôme, είναι μία μεταξένια κρέμα προσώπου και λαιμού που χαρίζει στην επιδερμίδα σφριγηλότητα και ανθεκτικότητα, σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου. Αυτό το πρωτοποριακό προϊόν περιποίησης που αναπτύχθηκε από τα εργαστήρια της Lancôme καταπολεμά τη χαλάρωση συσφίγγοντας την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού, ενώ μειώνει θεαματικά την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα σας ανανεώνεται και ξαναβρίσκει την ενέργειά της. Για τι τύπο δέρματος; Για όλες τις επιδερμίδες και όλες τις ανάγκες, χαλάρωση, απώλεια λάμψης, ορατές ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

 

Όροι Συμμετοχής

Στην ενέργεια δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ,  οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στην ενέργεια πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Η ενέργεια διαρκεί από την 09/05/2018 και ώρα 10:30 έως την 13/05/2018 και ώρα 23:59 ή με την ολοκλήρωση των 200 πρώτων συμμετοχών. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί  με σειρά προτεραιότητας και όσοι δικαιούνται το δώρο θα ενημερωθούν με email. Τα ονόματα θα αναρτηθούν και στο www.jenny.gr. Η αποστολή θα γίνει από την Κοolworks AE στις 200 πρώτες συμμετέχουσες, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει την ενέργεια για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!Tags: ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| LANCOME| RENERGIE MULTI LIFT| ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
MORE FOR YOU