4 τυχερές θα κερδίσουν από ένα άρωμα Omnia Pink Sapphire, από τον οίκο Bulgari

Δημιουργημένο από τον Master Perfumer Alberto Morillas, το ακτινοβόλο άρωμα είναι πλούσιο και εξωτικό, μια μαγευτική υπενθύμιση για να τρέξετε, να πηδήξετε και να «βουτήξετε» στη κάθε ημέρα

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Το άρωμα είναι η τελευταία πινελιά σε οποιοδήποτε look που ολοκληρώνει την εμφάνισή μας. Αυτοί οι ψεκασμοί σε διάφορα σημεία του σώματός μας είναι σα να βάζουμε την υπογραφή μας, σε κάθε μας εμφάνιση. Και το άρωμα είναι κάτι που αντανακλά απόλυτα την προσωπικότητά μας. Πρέπει να ταιριάζει απόλυτα και να την εκφράζει.

Το Omnia Pink Sapphire είναι ένα αναζωογονητικό και καταπληκτικό άρωμα, που αποπνέει την ίδια ηλιόλουστη συναισθηματική δόνηση με το συνώνυμο χρώμα του. "Είναι το άρωμα του ονείρου και της απόδρασης", λέει ο Master Perfumer Alberto Morillas. Ξεκινά με ένα ξέσπασμα σπινθηροβόλων εσπεριδοειδών και ροζ πιπεριού, προσκαλώντας σας να απολαύσετε την απεριόριστη χαρά. Το ροζ ελιξίριο μεταφέρει τη φαντασία σας στις μακρινές χώρες της Ταϊτής και της Πολυνησίας. 

Και τώρα μπορείτε να το κάνετε δικό σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 4 αρώματα Omnia Pink Sapphire, από τον οίκο Bulgari.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 10/06/2018

 

Όροι Συμμετοχής

Στην ενέργεια δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ,  οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στην ενέργεια πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Η ενέργεια διαρκεί από την 04/06/2018 και ώρα 11:00 έως την 10/06/2018 και ώρα 23:59 .Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί  με σειρά προτεραιότητας και όσοι δικαιούνται το δώρο θα ενημερωθούν με email. Τα ονόματα θα αναρτηθούν και στο www.jenny.gr. Η αποστολή θα γίνει από την Κοolworks AE.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει την ενέργεια για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Ο Διαγωνισμός έληξε!
Θα ενημερωθείτε για τους νικητές εντός ολίγων Ημερών!!Tags: ΑΡΩΜΑ| ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ| BULGARI| ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ| OMNIA PINK SAPPHIRE
MORE FOR YOU