ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Chiara Ferragni είναι η νέα global ambassador του οίκου Bulgari


The Jennettes

10 Μαΐου 2021

Η Chiara Ferragni είναι η νέα global ambassador του οίκου Bulgari

Η πιο διάσημη fashion influencer Chiara Ferragni μόλις ανακοίνωσε τη νέα της πολύ μεγάλη συνεργασία. Η Chiara που περιγράφεται ως μακροχρόνια πελάτης της Bulgari, είναι μοντέλο, ηθοποιός, blogger, επιχειρηματίας και ακολουθείται από 23,5 εκατομμύρια οπαδούς της σε όλο τον κόσμο στο Instagram.

«Μοιράζεται με την Bulgari την ίδια χαρούμενη, ανεξάρτητη, τολμηρή και αυθεντική προσέγγιση που έχει μαγέψει εκατομμύρια οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο», αναφέρει ο oίκος.

Η κα Ferragni, η οποία έχει διαφημίσει τα κοσμήματα Louis Vuitton και τα αξεσουάρ Fendi τους τελευταίους μήνες από τον λογαριασμό της στο Instagram, θα υποστηρίξει την επωνυμία στην επικοινωνία των βασικών αξιών της σε ένα διεθνές κοινό, μεταξύ άλλων, λέει η Bulgari.


25 εκατομμύρια οπαδοί παρακολουθούν την εκθαμβωτική ζωή της Ciara Ferragni μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. «Έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε την Chiara Ferragni στην οικογένεια Bulgari ως νέα παγκόσμια πρέσβειρα», επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της Bulgari, Jean-Christophe Babin.

«Νομίζω ότι η Chiara ενσαρκώνει τέλεια το πιο αυθεντικό πνεύμα της εταιρείας μας, το οποίο βασίζεται σε πολύ θετικές αξίες, όπως χαρά, δημιουργικότητα, ομορφιά, μεγαλοπρέπεια, ποιότητα, αλλά και χάρη και γενναιοδωρία. Στο νέο της ρόλο, η Chiara θα είναι δίοδος που θα κάνει τα μηνύματά μας να αντηχούν και στις νέες γενιές. Είναι επίσης για μένα ως Διευθύνων Σύμβουλος, ένας εξαιρετικός πρωταγωνιστής στις τάσεις της μόδας και της πολυτέλειας», κατέληξε ο Babin.

«Είμαι τόσο περήφανη που είμαι μέλος της οικογένειας Bulgari επειδή υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός όχι μόνο με το εμπορικό σήμα, αλλά και με τον Jean-Christophe Babin και τη Lucia Silvestri, δηλώνει η Chiara Ferragni. Η κληρονομιά του Bulgari αφορά το θάρρος, την τόλμη και το εμβληματικό ιταλικό design,διάσημο σε όλο τον κόσμο, όλες τις αξίες που μοιραζόμαστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να επικεντρωθούμε στον κοινωνικό αντίκτυπο με τις μελλοντικές μας δραστηριότητες».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.