Η χιονισμένη Αθήνα μέσα από φωτογραφίες του instagram που εσείς δημοσιεύσατε

Η πόλη μας ντύθηκε στα λευκά και αυτό είναι ένα καλό post!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Η χιονισμένη Αθήνα - κέντρο και πέριξ - είναι σήμερα ΤΟ θέμα συζητήσεων σε όλα τα social media, τα οποία - αν και κρύο - έχουν πάρει φωτιά. 

Μερικά hashtags στο search, όπως #Athens, #snow, #insta_greece αρκούν για να πάρουμε μία μικρή γεύση για το πώς είναι κάθε περιοχή. 

Από τα Βόρεια Προάστια μέχρι τον Πειραιά όλα έχουν ντυθεί στα λευκά. Εικόνες όπως το Σύνταγμα, το άγαλμα του Δρομέα, το λιμάνι του Πειραιά, τα Πατήσια, το Μοναστηράκι, η Παλιά Βουλή, η παραλία του Παλιού Φαλήρου ήταν αδύνατον να μην απαθανατιστούν από όσους βρίσκονταν εκεί. Επόμενη κίνηση, το upload στα social media, με το instagram να έρχεται πρώτο σε προτίμηση αφού αποτελεί το πρώτο μέσω κοινωνικής δικτύωσης για φωτογραφίες.
Κάναμε μία μικρή έρευνα και εντοπίσαμε κάποιες από τις υπέροχες φωτογραφίες που έχετε δημοσιεύσει όλοι εσείς από την όμορφη, χιονισμένη αλλά και παγωμένη πόλη μας.

Πάρτε μία μικρή γεύση, έχοντας μαζί σας ένα ζεστό ρόφημα και ένα cozy πανωφόρι. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας κάνουν να κρυώσετε περισσότερο.

20 photosTags: ΧΙΟΝΙ| INSTAGRAM| ΑΘΗΝΑ| ΧΙΟΝΙΑ| UPLOADS
MORE FOR YOU