Δείτε πώς αντιδρούν οι γυναίκες όλου του κόσμου στη λέξη "όμορφη"

Οι φωτογραφίες του Mehmet Genç’s αποκαλύπτουν μία μεγάλη αλήθεια.

Κατερίνα-Ναργκίς Ατζάς
ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπατε πραγματικά κάτι ωραίο σε κάποιον που δεν ξέρατε; Αν η απάντηση σας είναι «ποτέ», τότε δεν είστε οι μόνοι. Κάνοντας σε έναν άγνωστο ένα κομπλιμέντο μπορεί να μην σας έρχεται να το κάνετε τόσο φυσικά, αλλά για τον φωτογράφο Mehmet Genç's δεν ισχύει αυτό. Βασισμένος πάνω σε αυτή την ανθρώπινη κίνηση, δημιούργησε το έργο του You Are So Beautiful.

Ο Mehmet Genç's επισκέφθηκε χώρες όπως την Νότια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου την Βραζιλία, Εκουαδόρ, Γουατεμάλα, και Κολομβία, και σταμάτησε να φωτογραφίσει κατοίκους της περιοχής. Ο κύριος σκοπός του ήταν να πει στις γυναίκες που συνάντησε πόσο όμορφες είναι, πριν τραβήξει τα πορτρέτα τους και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά συγκινητικό.

Τα πρόσωπα κάποιων γυναικών ήταν χαμογελαστά, άλλες κάλυπταν με τα χέρια τους τα πρόσωπά τους ντροπαλά και άλλες γελούσαν με την ψυχή τους. Στις περισσότερες γυναίκες, ο Genç πρόλαβε να της φωτογραφίσει  πριν το κομπλιμέντο και να παρουσιάσει στο έργο του και τις δύο όψεις των ανθρώπων, το πριν και το μετά.  

Δείτε τις πιο ωραίες φωτογραφίες από το έργο του φωτογράφου Mehmet Genç's και σκεφτείτε πως μπορείτε με μία απλή λέξη να αλλάξετε την διάθεση κάποιου που δεν ξέρετε.

23 photosTags: ΓΥΝΑΙΚΑ| ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ| ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ| BEAUTIFUL
MORE FOR YOU