Οι καλύτερες travel φωτογραφίες σύμφωνα με το National Geographic

Οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017
Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017
national geographic

Οι ψήφοι για το διαγωνισμό National Geographic 2017 Travel Photographer of the Year καταμετρήθηκαν, οι νικητές ανακοινώθηκαν και μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες τους, στην gallery που ακολουθεί. Αυτός ο ετήσιος διαγωνισμός τονίζει την ποικιλομορφία του πλανήτη μας μέσα από τα φυσικά θαύματα και τους κατοίκους της.

 
Η επιτροπή εξέτασε περισσότερες από 15.000 συμμετοχές από τους ταξιδιώτες σε τρεις κατηγορίες: τη φύση, τους ανθρώπους και τις πόλεις. Το μεγαλύτερο βραβείο πήγε το Sergio Tapiro Velasco του Μεξικού για την τρομακτικά αιχμαλωτική εικόνα μιας αστραπής που έπεσε στο ηφαιστείο. Η φωτογραφία του Velasco κατέλαβε την πρώτη θέση και στην κατηγορία της φύσης.
 
Ο Norbert Fritz (Ουγγαρία) κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο στην κατηγορία "Πόλεις" για την φωτογραφία του με τίτλο "Επίπεδα ανάγνωσης" και ο F. Dilek Uyar (Τουρκία) κέρδισε την κατηγορία People με την εικόνα του "Λατρεία".
 
Στην πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση σε κάθε κατηγορία απονεμήθηκαν, αντίστοιχα, $ 2.500, $ 750 και $ 500. Ο Velasco, ο μεγάλος νικητής, κέρδισε ακόμα ένα 10ήμερο ταξίδι για δύο στο Αρχιπέλαγος του Γκαλαπάγκου με την National Geographic Expeditions.
 
21 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 
 


Tags: ΤΑΞΙΔΙ| ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ| NATIONAL GEOGRAPHIC| NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL| NATIONAL GEOGRAPHIC TRAVELER| ΒΡΑΒΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
MORE FOR YOU