Σταύρος Τσομπανίδης: Ο Έλληνας που μπήκε στη λίστα του Forbes

Για τα είδη που δημιουργεί από φύκια.

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Η λίστα «30 Under 30» για την Ευρώπη δημοσιεύθηκε από το περιοδικό Forbes και μέσα στους διακριθέντες είναι και ο 24χρονος Σταύρος Τσομπανίδης.
 

 

Η συγκεκριμένη λίστα αναδεικνύει νέους μέχρι την ηλικία των 30, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει με την επιχείρησή τους. Η επιχείρηση PHEE, που εδρεύει στην Πάτρα είναι μία από αυτές. Ξεκίνησε το 2015, όταν oι Σταύρος Τσομπανίδης και Δρ. Νικόλαος Αθανασόπουλος ακολούθησαν το όνειρό τους, που είχε να κάνει με την αξιοποίηση των φυκιών. Χρειάσθηκαν δύο έτη έρευνας και ανάπτυξης, για να καταφέρουν όλα όσα οραματιζόντουσαν και σήμερα να ανήκουν στη λίστα του Forbes.  Διαθέτουν μία καινοτόμο μέθοδο παραγωγής που αποσκοπεί στην αναγέννηση των νεκρών φύλλων της Ποσειδωνίας. Μέσα από την επεξεργασία τα φύκια έρχονται στην καθημερινότητά μας με έναν τρόπο που δεν έχουμε φανταστεί, σε είδη που μπορούμε να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας.

Βρήκαμε το instagram της εταιρείας PHEE και σας παρουσιάζουμε κάποια από τα δημιουργικά τους είδη.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: FORBES| ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ| ΦΥΚΙΑ| ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ| ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ
MORE FOR YOU