ΓΑΜΟΣ

Thallo: Tα κοσμήματα του γάμου που απογειώνουν το bridal look


Άρτεμις Καράγιαννη

9 Απριλίου 2024

Thallo κοσμήματα
Το final touch της νυφικής μας εμφάνισης έχει τη λάμψη του χρυσού, τη γοητεία του ασημιού και τη διαχρονικότητά της πέρλας

Έχουμε σκεφτεί ακριβώς το νυφικό, τα παπούτσια, το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας. Η εμφάνισή μας, όμως, όσο υπέροχη και να είναι δεν έχει την τελική πινελιά πολυτέλειας, κομψότητας και στιλ που απογειώνει κάθε bridal look. Αυτή την πινελιά που μόνο τα κοσμήματα μπορούν να χαρίσουν, ειδικά όταν φέρουν την υπογραφή ενός οίκου που ξέρει καλά πώς να τελειοποιήσει ένα Bridal Look.

Τα κοσμήματα της μεγάλης μέρας

Jenny.Gr

Για την ημέρα του γάμου μας, που όλα θέλουμε να είναι όσο όμορφα τα έχουμε ονειρευτεί, τα κοσμήματα έρχονται να χαρίσουν τη δική τους πολυτέλεια στη νυφική μας εμφάνιση. Όσο minimal ή bold και να είναι το στιλ μας στη συλλογή του οίκου Thallo θα βρούμε σίγουρα τα κοσμήματα που θα ολοκληρώσουν μοναδικά το bridal look μας. Κομψά studs,ή statement σκουλαρίκια, κολιέ και ιδιαίτερα βραχιόλια καρπού ή και μπράτσου που αποτελούν φετινή τάση,έρχονται να τελειοποιήσουν την εμφάνισή μας. Εντυπωσιακά σχέδια που θα συνεχίσουμε να φοράμε και μετά τη μέρα του γάμου.

Thallo κοσμήματα

Hair Majesty

Thallo κοσμήματα

Το trend των bridal head jewels έχει έρθει για να μείνει και όχι άδικα, αφού μεταμορφώνει ένα hair look και δημιουργεί τόσο όμορφη εικόνα στους καλεσμένους που στέκονται πίσω από τη νύφη την ώρα της τελετής, αλλά και στη συνέχεια της γιορτής που θα επιλέξει. Στέκες στους τόνους του χρυσού ή του ασημιού, χτενάκια που στηρίζουν κομψά τα μαλλιά, αξεσουάρ που θυμίζουν σύγχρονες τιάρες και άλλες τόσες επιλογές σε head pieces που θα κάνουν τη διαφορά ακόμη και στα πιο απλά, minimal χτενίσματα. Η συλλογή Thallo, άλλωστε, έχει μια επιλογή αξεσουάρ μαλλιών γάμου για κάθε νύφη!

Καλά Στέφανα

Thallo στέφανα

Το σύμβολο αγάπης και ένωσης μεταξύ δύο ανθρώπων λαμβάνει όλη την κομψότητα που του αξίζει. Χρυσά και ασημένια στέφανα χαρίζουν την ομορφιά τους σε μια υπέροχη στιγμή την ώρα του γάμου, αλλά και μια κοινή ζωή από εδώ και στο εξής. Η φωτογραφία της τελετής, αλλά και τα ίδια τα στέφανα που μπορούν να κοσμήσουν σαν έργο τέχνης το χώρο σας, αξίζει να έχουν την ομορφιά και την μοναδικότητα των στεφάνων Thallo.

THALLO
Διεύθυνση Showroom:
Πλουτάρχου 25, Κολωνάκι, Αθήνα, 10675 Αττική, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +302107247763
[email protected]

Facebook

Instagram

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.