ΓΑΜΟΣ

Το νυφικό των ονείρων μας έχει την υπογραφή Primalicia


Άρτεμις Καράγιαννη

9 Απριλίου 2024

Primalicia
Η πιο σημαντική εμφάνιση της ζωής μας γίνεται και η πιο αγαπημένη μας, χάρη στην κομψότητα και την πολυτέλεια των μοναδικών Primalicia Bridal Designers

Νυφικό. Κάτι παραπάνω από ένα απλό φόρεμα, κάτι περισσότερο από μια στιλιστική επιλογή, κάτι πολύ πιο σπουδαίο από μια επίσημη εμφάνιση. Το wedding dress των ονείρων μας γίνεται το πιο σημαντικό ρούχο που θα φορέσουμε ποτέ, όχι μόνο γιατί θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του, αλλά γιατί μέσα σε αυτό θα επισφραγίσουμε μια μοναδική στιγμή για τη ζωή μας και θα γιορτάσουμε την αγάπη μας.

Αυτό το νυφικό φόρεμα, λοιπόν, δεν μπορεί να έχει τίποτα λιγότερο από υψηλή αισθητική, άριστη ποιότητα, υπέροχα σχέδια και απόλυτη κομψότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν συνυπάρχουν απλώς στις νυφικές δημιουργίες του οίκου Primalicia, αλλά βρίσκουν την τελειότερη έκφρασή τους σε κάθε μια ξεχωριστά πρόταση των διάσημων designers που φιλοξενεί και που όχι άδικα έχουν κερδίσει την καρδιά κάθε νύφης παγκοσμίως.

Jenny.Gr

Jenny.Gr


Μια μοναδική εμπειρία, ένα μοναδικό νυφικό

Μια διαδικασία που αγχώνει τις μέλλουσες νύφες, αυτό της επιλογής του κατάλληλου νυφικού, όχι μόνο βρίσκει την πιο κομψή λύση του στον οίκο Primalicia, αλλά μεταμορφώνεται σε μια μοναδική εμπειρία μέσα από μια υπέροχη διαδικασία. Μια διαδρομή από την πρώτη δοκιμή ως την παράδοση που μένει ως γλυκιά ανάμνηση στο μυαλό της νύφης και των αγαπημένων της προσώπων.

Στον υπέροχο χώρο του οίκου Primalicia οι έμπειροι σύμβουλοι είναι δίπλα στην μέλλουσα νύφη για να ακούσουν τις ιδέες της, να αφουγκραστούν τις προτιμήσεις της και να την καθοδηγήσουν με βάση την προσωπικότητα, το στιλ του γάμου και τον σωματότυπό της να κάνει την κατάλληλη επιλογή ανάμεσα σε καταξιωμένους διεθνώς Bridal Designers όπως Millanova, Zuhair Murad, Elie Saab, Berta, Jehny Packham, Oksana Mukha, Yolancris και πολλούς ακόμη. Με αγάπη, εμπειρία και γνώση, οι άνθρωποι του οίκου Primalicia έχουν έναν και μοναδικό στόχο: να δουν τη νύφη να στέκεται συγκινημένη μπροστά στον καθρέφτη της επειδή έχει ανακαλύψει το δικό της τέλειο νυφικό.

Jenny.Gr

Μια μοναδική διαδικασία που αξίζει κάθε γυναίκα να ζήσει σε έναν οίκο που την κάνει να αισθάνεται σίγουρη για το αποτέλεσμα και της δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πολλά διαφορετικά στιλ – από πριγκιπικό και αέρινο μέχρι mermaid ή ιδανικό για πολιτικό γάμο- να καταλήξει στο δικό της αγαπημένο. Άλλωστε, κάθε νυφικό στον χώρο του οίκου Primalicia τηρεί τις υψηλής προδιαγραφές των πιο σπουδαίων διεθνών Bridal Designers και περιμένει την κάθε μέλλουσα νύφη, είτε ξέρει τι θέλει είτε όχι, να γίνει το τέλειο για εκείνη νυφικό φόρεμα. Ένα νυφικό που θα γίνει δικό της και θα είναι το αγαπημένο της για πάντα!

ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα

Νεοφύτου Βάμβα 9, Κολωνάκι

Τηλ: +30 210 321 1111

Θεσσαλονίκη

Προξένου Κορομηλά 49

Τηλ: +30 2310 239 900

Κρήτη

Θησέως 9, Ηράκλειο

Τηλ: +30 2810 228 020

POP UP STORES

  • ΠΑΤΡΑ – 694 051 7000
  • ΛΑΡΙΣΑ – 694 051 7000

ΚΥΠΡΟΣ

Λευκωσία

Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 57

Τηλ: 22 762 600

Λεμεσός

Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 205

Τηλ: 25 584 200

Instagram

Facebook

Website: www.primalicia.com

Video / Photo Credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.