ΓΑΜΟΣ

Denise Eleftheriou: Όταν η Couture συναντά το Bridal


Άρτεμις Καράγιαννη

8 Απριλίου 2024

Denise Eleftheriou: Όταν η Couture συναντά το Bridal
Ένα νυφικό δημιουργημένο στα μέτρα της κάθε γυναίκας, με τεχνικές Haute Couture από την σχεδιάστρια Denise Eleftheriou με ατελιέ στην καρδιά της Αθήνας

Κλασική ή ρομαντική, bohemian ή αέρινη, glamorous ή ρομαντική, minimal ή avant-garde. Κάθε νυφική δημιουργία από τον οίκο Denise Eleftheriou δανείζεται και τονίζει την προσωπικότητα της κάθε νύφης, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα, το στιλ και την ταυτότητα του γάμου της. Άλλωστε, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει τη δική της ονειρεμένη νυφική εμφάνιση στο atelier της Denise Eleftheriou αφού για εκείνη το custom-made και η εξατομίκευση αποτελεί την τέχνη της, αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά και το υπηρετεί με επιτυχία και αγάπη εδώ και πολλά χρόνια.

Jenny.Gr



Αγάπη για το custom-made


Στο νέο ατελιέ της Denise Eleftheriou στο κέντρο της Αθήνας, κάθε παράδοση νυφικού είναι ένα πάρτι! Με σαμπάνιες και συγκίνηση, η νύφη αντικρίζει το είδωλό της στον καθρέφτη και αντιλαμβάνεται πως το μαγικό ταξίδι της δημιουργίας του νυφικού της έχει φτάσει στο ευτυχισμένο τέλος του, ενώ το ταξίδι της έγγαμης ζωής της ξεκινάει πανηγυρικά μέσα σε αυτό και κάνοντας τη να δείχνει όσο υπέροχη της αξίζει. Πανέμορφα υφάσματα, λαμπερά κρύσταλλα, ονειρεμένες δαντέλες, αέρινα τούλια, ό,τι και αν έχει επιλέξει η νύφη μαζί με τη σχεδιάστρια και την έμπειρη ομάδα της, ζωντανεύει πάνω στο σώμα της αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά της και γεμίζοντας τη με την αυτοπεποίθηση που αναλογεί σε μια τόσο σπουδαία στιγμή. Το νυφικό δια χειρός Denise Eleftheriou είναι έτοιμο και έχει ακριβώς ό,τι πρέπει για να αναδειχθεί σε ό,τι καλύτερο μπορούσε η νύφη να ονειρευτεί: χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αγάπη για το custom made, έμπνευση που δεν στερεύει ποτέ και απόλυτη γνώση της μόδας και της υψηλής ραπτικής. Έτσι, πέρα από ένα πανέμορφο νυφικό, η νύφη παραλαμβάνει ένα ρούχο που προορίζεται να εντυπωσιάσει, να τη γεμίσει σιγουριά, αλλά και να τη συνοδεύσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με απόλυτη άνεση.

Jenny.Gr

Οι γυναίκες γύρω από τη νύφη


Για την Denise Eleftheriou η δημιουργία δεν τελειώνει μόνο στη νύφη και το νυφικό της. Η σχεδιάστρια αρκετές φορές καλείται να αναλάβει και custom made εμφανίσεις για τις γυναίκες γύρω από τη νύφη: τη μαμά της νύφης, τη μητέρα του γαμπρού, τις αδελφές, τις κουμπάρες, τις πιο αδελφικές φίλες και όσες άλλες γυναίκες αποτελούν αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού. Η δημιουργία φορεμάτων ή άλλων επίσημων εμφανίσεων των γυναικών που περιβάλλουν τη νύφη, όχι μόνο αξιοποιεί τις γνώσεις της Denise Eleftheriou στις τεχνικές της υψηλής ραπτικής, αλλά συμβάλλει στο να δημιουργηθεί μια αρμονία στο σύνολο ως προς τις αποχρώσεις, το στιλ και την εικόνα που όχι μόνο θα είναι εμφανής εκείνη την ημέρα, αλλά θα αποτυπωθεί και στις φωτογραφίες και τα βίντεο του γάμου. Η αρμονία αυτή θα δώσει ακόμη περισσότερη γοητεία σε αυτή τη σπουδαία στιγμή, θα μοιράσει κομψότητα σε όλες τις γυναίκες και θα αγκαλιάσει τη σημαντική μέρα με στιλ, πολυτέλεια και απόλυτη ομορφιά.

Info

Denise Eleftheriou

Σισίνη 39, Χίλτον

Τηλ.: 210 7218452

Facebook

Instagram

Video / Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.

TAGS