ΓΑΜΟΣ

To ELEON LOFT θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ανεξίτηλες αναμνήσεις


Branded Content Team

11 Απριλίου 2024

To ELEON LOFT θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ανεξίτηλες αναμνήσεις
Στην «καρδιά» της Αθήνας, στο Eleon Loft, η μαγεία της δικής σας στιγμής εναρμονίζεται με την αιώνια ομορφιά της πόλης. Η ομάδα μας, με συνέπεια και αφοσίωση δημιουργεί για εσάς και τους αγαπημένους σας μια αξέχαστη ανάμνηση

Σε κάθε δεξίωση στο Eleon Loft, η μοντέρνα αλλά υψηλή αισθητική συναντά την κομψή και απέριττη πολυτέλεια, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό που αντανακλά το πνεύμα και την προσωπικότητά σας. Είτε πρόκειται για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, όπως η γαμήλια δεξίωση, η βάπτιση του αγαπημένου σας παιδιού, τα γενέθλιά σας ή το παιδικό σας πάρτι, εδώ θα βιώσετε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Jenny.Gr

Αφήστε μας να φροντίσουμε για κάθε λεπτομέρεια, ενώ εσείς απλώς απολαμβάνετε την παρέα των αγαπημένων σας.

Το Eleon-Loft προσφέρει έναν εξαιρετικά ευέλικτο πολυμορφικό χώρο που προσαρμόζεται με άψογο τρόπο στις ανάγκες κάθε δεξίωσης για 80-1200 καλεσμένους. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των καλεσμένων, ο χώρος διαμορφώνεται με τρόπο που εξασφαλίζει την άνεση και την ευχάριστη διαμονή όλων των καλεσμένων σας.

Μια από τις σημαντικότερες πτυχές του Eleon-Loft είναι ο άνετος χώρος στάθμευσης.

Jenny.Gr

Λειτουργεί όλο τον χρόνο με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον λόφο του Φιλοπάππου, τον Πειραιά και το όρος Αιγάλεω.

Μοναδικές μεσογειακές γεύσεις με κορυφαίες πρώτες ύλες σε Βuffet, Μenu ή και Cocktail Finger Food υπό την επιμέλεια του εμβληματικού Γάλλου Executive Chef, Jean Yves Carattoni θα σφραγίσουν αριστοτεχνικά τη δεξίωσή σας.

Jenny.Gr

Εμπιστευθείτε τα όνειρά σας σε εμάς και αφήστε μας να κάνουμε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα σε έναν χώρο φωτεινό, πολυμορφικό, με άπλετη θέα και εύκολα προσβάσιμο σε όλους.

Δεν είμαστε απλά ένας ιδανικός χώρος. Είμαστε μια ολοκληρωμένη λύση για το event σου και μια μοναδική εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

Info

ELEON LOFT

Αντιτορπιλικού Βέλους 3 & Ναυτικού 17, Βοτανικός, Αθήνα

Τηλ.: 210-3219600

e-mail: [email protected]

Υπεύθυνη χώρου: Ισαβέλλα Ξενουδάκη

Facebook

Instagram

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.