ΓΑΜΟΣ

Μια γαμήλια δεξίωση ακριβώς όπως την ονειρεύεσαι στα Brown Hotels


Branded Content Team

10 Απριλίου 2024

Μια γαμήλια δεξίωση ακριβώς όπως την ονειρεύεσαι στα Brown Hotels
Η ωραιότερη στιγμή της ζωής σας πλησιάζει!

Η Brown Hotels σας δίνει μια σειρά προτάσεων για τη γαμήλια δεξίωση ή το πάρτι σας και το μόνο που μένει να επιλέξετε είναι το που: resort δίπλα στο κύμα ή την αστική ομορφιά της Αθήνας;

Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσει η έμπειρη ομαδα των Brown Hotels, ώστε η γαμήλια εμπειρία σας από το bachelor, στο pre-wedding party, τη δεξίωση αλλά και το επόμενο πρωί, να είναι ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί!

Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton

Design πολυτέλεια δίπλα στο κύμα!

Jenny.Gr

Ένα μαγευτικό σκηνικό σας περιμένει μόλις 50 λεπτά από την Αθήνα. Πολυβραβευμένο και υπερπολυτελές, το resort μας προσφέρει πραγματική νησιώτικη αίσθηση και απαράμιλλο design. Μοναδική φιλοξενία 5 αστέρων, η οποία θα μετατρέψει τη γαμήλια δεξίωσή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία. Συνδυάστε το γαμήλιο party σας με ένα συναρπαστικό bachelorette, ανακαλύψτε τις εκλεκτές υπηρεσίες ευεξίας μας και φυσικά γλεντήστε μέχρι πρωίας με τους καλεσμένους σας. Το rooftop bar με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού είναι το ιδανικό σημείο για ένα cocktail στο ηλιοβασίλεμα, ενώ οι γαστρονομικές επιλογές μας απλά θα απογειώσουν την εμπειρία σας.

Jenny.Gr

Ο κατάφυτος κήπος αλλά και το εντυπωσιακό lounge δίπλα από την πισίνα μπορεί να μετατραπεί σε έναν εντυπωσιακό χώρο δεξίωσης για εσάς και τους αγαπημένους σας. Τόσο οι υπαίθριοι χώροι αλλά και το πολυμορφικό Boat House προσφέρουν μια υπέροχη θέα στις δύο πισίνες αλλά και στη θάλασσα, και μπορούν να διαμορφωθούν πλήρως, ανάλογα με τις ανάγκες σας και να φιλοξενήσουν το γάμο των ονείρων σας.

Website: brownhotels.com/gr/corinthia/isla

Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton

Μια αυθεντική Κρητική εμπειρία 5 αστέρων

Jenny.Gr

Καλώς ήρθατε σε μια εμπειρία διαμονής 5 αστέρων μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο των Χανίων. Το ολοκαίνουριο resort σας προσφέρει συγκλονιστική θέα στη θάλασσα και ίσως το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα που έχετε δει ποτέ. Με φόντο το Κρητικό Πέλαγος, θα σας υποδεχτούμε σε ένα χώρο πραγματικά ονειρικό με 3 πισίνες αλλά και ένα εκτεταμένο lounge, το απόλυτο σκηνικό για να πλαισιώσει την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Jenny.Gr

Κάθε εορταστικό κομμάτι γύρω από τη γαμήλια δεξίωσή σας μπορεί να λάβει χώρα στο resort, όπως ένα ξέφρενο bachelorette αλλά και μια απόδραση με όλους τους αγαπημένους σας. Design δωμάτια, σουίτες με ιδιωτική πισίνα, spa, και φυσικά ο καταπράσινος κήπος μας μπορούν να διαμορφωθούν πλήρως ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Βιώστε την απόλυτη εμπειρία που συνδυάζει τοπική γαστρονομία, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Κρήτης και μια φιλοξενία 5 αστέρων!

Website: https://brownhotels.com/crete/chania

Brown Beach Chalkida

Ρομαντικό σκηνικό με κυκλαδίτικη αύρα

Jenny.Gr

Μόλις μία ώρα από την Αθήνα, σας περιμένει ένα απόλυτα ρομαντικό resort δίπλα ακριβώς από την γραφική παραλία του Αγίου Μηνά. Το έμπειρο προσωπικό μας αλλά και οι ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις μας σας περιμένουν για να κάνουν την ωραιότερη μέρα της ζωής σας πραγματικά αξέχαστη! Κλασική Κυκλαδική αισθητική με μια σύγχρονη ματιά, ένας μοναδικά επιμελημένος Μεσογειακός κήπος, και φυσικά η πισίνα μας με θέα στη θάλασσα, μπορούν να διαμορφωθούν πλήρως για να σας χαρίσουν το πιο αξέχαστο γαμήλιο party!

Jenny.Gr

Το μόνο που θα χρειαστεί να διαλέξετε είναι εάν θα θέλατε το γαμήλιο πάρτι σας να είναι δίπλα στην θάλασσα, στο lounge δίπλα από την πισίνα ή στον κατάφυτο κήπο. Το εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου θα φροντίσει να έχετε την απόλυτη, tailor-made εμπειρία για ένα παραδεισένιο γάμο.

Website: brownhotels.com/gr/greece/chalkida

Brown Acropol

Retro vibes και εντυπωσιακή θέα

Jenny.Gr

Ρετρό ατμόσφαιρα, μοναδικός σχεδιασμός, υπηρεσίες ευεξίας, και στιλάτα δωμάτια με την υπογραφή των Brown Hotels! Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, πολύ κοντά στο Δημαρχείο Αθηνών.

Στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου, ανακαλύψτε ένα ξεχωριστό rooftop με απεριόριστη θέα στην αστική ομορφιά της Αθήνας και την Ακρόπολη, σύγχρονες γαστρονομικές επιλογές, και 4 υπαίθρια υδρομασάζ. Φυσικά μπορεί να διαμορφωθεί στον απόλυτο χώρο εκδηλώσεων! Οι επιλογές σας όμως δεν σταματάνε μόνο στην δεξίωση του γάμου σας αλλά μπορείτε να ζήσετε και μια συνδυαστική διαμονή με χρήση της σουίτας μας και των υπηρεσιών wellness για το πιο αξέχαστο bachelorette party!

Jenny.Gr

Το Brown Acropol διαθέτει και μια σειρά από εσωτερικές αίθουσες εκδηλώσεων οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στις ανάγκες σας και να μετατραπούν στο τέλειο σκηνικό για τον πιο cool urban γάμο. Φυσικά, το καταρτισμένο προσωπικό του ξενοδοχείου θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα.

Website: brownhotels.com/gr/athens/acropol

Για περισσότερες πληροφορίες E:[email protected] / T: 214 4066033-4

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.