ΓΑΜΟΣ

Πώς θα οργανώσεις το τέλειο bachelorette


JTeam

8 Απριλίου 2024

Πώς θα οργανώσεις το τέλειο bachelorette
Ο απόλυτος οδηγός για να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα και να περάσετε τέλεια

Eίναι μερικά πράγματα που όλοι ξέρουμε για τους γάμους –ότι η οργάνωση ξεκινά καιρό πριν, για παράδειγμα, και το ζευγάρι τρέχει και δεν φτάνει. Κι αν παντρεύεται η φίλη σου, αν δεν κάνεις τα πλάνα σου σωστά για το bachelorette, ούτε εσύ θα φτάνεις, αλλά θα τρέχεις σαν πρωταθλήτρια.

Το bachelorette είναι το γνωστό σε όλους bachelor, αλλά είναι μόνο για κορίτσια. Κι εδώ, θα βρεις τον απόλυτο οδηγό, από την αρχή ως το τέλος, για να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα και να περάσετε τέλεια.

Σημαντικό tip

Πριν ξεκινήσεις να εφαρμόζεις τις ιδέες σου, βέβαια, κάνε και μία κουβέντα με τη νύφη για να βεβαιωθείς ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Τι πρέπει να συζητήσεις με τη νύφη

• Αν έχει κάποιο μέρος που θέλει να προτείνει για το πάρτι
• Αν έχει κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα κατά νου ή αν έχεις απόλυτη ελευθερία
• Πόσο χαλαρά θέλει να είστε, όσον αφορά στο αλκοόλ
• Αν θέλει να θέσει από τώρα κάποια όρια σχετικά με τις καλεσμένες

Για την guest list

Πριν κλείσεις ημερομηνία και χώρο, πρέπει να ξέρεις πόσοι άνθρωποι θα είστε για να οργανώσεις το πρόγραμμα αναλόγως. Καλό είναι να επικοινωνήσεις με όλους μέσω mail και τηλεφώνου και να φτιάξετε ένα group chat για να συνεννοείστε.

Για την τοποθεσία

Αν έχετε σκοπό να λείψετε ολόκληρο Σαββατοκύριακο σε κάποιον προορισμό μακριά από το σπίτι, σίγουρα θα χαλαρώσετε, θα μείνετε σε τεράστια σπίτια με πισίνα, θα κάνετε εξαιρετικό bonding. Αν, από την άλλη, απλώς κλείσετε μία βίλα κάπου κοντά, θα περισσέψει budget για επιπλέον δραστηριότητες και είναι πιθανότερο να έρθουν όλες όσες κάλεσες παραπάνω.

Για το budget

Επειδή τα έξοδα του bachelorette θα καλυφθούν από όλους τους καλεσμένους, χρειάζεται να συζητήσετε πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε στη διαμονή, στο ταξίδι, στις μεγάλες δραστηριότητες και τη γενική σας καλοπέραση.

Πώς να μην ξεπεράσετε το budget; Είναι απλό.
Μην «τα βρείτε» στο τέλος. Κάθε φορά που κλείνεις ένα σπίτι, μία δραστηριότητα, οτιδήποτε, να μοιράζετε τα έξοδα για να μη νιώσει κανείς «ριγμένος». Επίσης, αντί για πανάκριβα ξενοδοχεία, κλείστε ένα σπίτι. Και οικονομικό και πιο άνετο.

Για το θέμα του bachelorette

Δεν είναι υποχρεωτικό να διοργανώσετε θεματικό πάρτι, όμως σίγουρα θα είναι πιο fun. Να θυμάσαι ότι σκοπός είναι να μείνει αξέχαστο στη νύφη, οπότε καλό είναι να βασιστείτε στα παρακάτω, πριν επιλέξετε:

• Τα χόμπι της
• Τις αγαπημένες της ταινίες
• Τα αγαπημένα της φαγητά
• Το στυλ της
• Τα αγαπημένα της μέρη
• Τους στόχους της

Μπορεί ένα bachelorette να είναι καλύτερο από τον γάμο; Ενδεχομένως. Θα είναι το δικό σας καλύτερο από κάθε άλλο πάρτι που έγινε ποτέ; Σίγουρα ναι.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.